Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonylag szerintem ritka, de bukott már le valaki a párja előtt, szex közben?
Borzalmasan régen még amikor fiatal voltam.Éjszakás voltam de lerohadt minden ezért lehetett hazamemmi.Még kicsit elpofáztam az időt ezért nagyjából 23 óra körülre értem haza.Legalább annyi eszük lett volna,hogy a zárban hagyják a kulcsot és akkor nem tudom kinyitni az ajtót.Nem hallottak mert ment a zene is.Az akkori asszonyt hátulról tólták a közös ágyunkban éppen.Nem barátom de egy jó ismerősöm.Nem vagyok rá büszke de a figurát nagyon megvertem.A nő is kapott egy pofont de akkorát,hogy a falrol pattant le a feje.Azóta sem ütöttem meg nőt és nem is fogok.
Utánna sokáig szinte megsemmisültem.Élni sem akartam.Nehéz volt föl állni.
Sovány vígasz de a"hölgy" már a 40-es éveiben jár ahogy én is.Ugyanezt csinálja.Van 3 gyereke mindegyik mástól és az apja egyiknek sincs ott.Fűvel-fával.
Én ezért sem csaltam neg soha senkit.Pedig lehetőség lett volna rá.Undorodok még a gondolattol is.Ezt az érzést senkinek sem kívânnâm!
Őszintén sajnálom!
Az élet néha nagy mókamester. 🥺
Utolsò, nàlam ugyan ez volt.
Igaz nem volt a felesègem, de lebukott.
Ès nem vàltozott meg később sem. Ment a hárítàs..
Mivel a hazudozást, tagadást, megbízhatatlanságot nem csak nála tapasztaltam meg hanem másokkal is ìgy én befejeztem a magyar nőkkel.
Mindig ugyan azok a dolgok jöttek elő még a külföldön élő magyar nőknél is.
Azóta lengyel párom van mert a magyar nők mentalitását nem bírom elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!