Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy pasi le szólít a szórakozó helyen és próbál közelebb kerülni hozzád akkor vevők vagytok vele a szexre?
Nekem több fiatal kollégám is azt állítja , ha elmennek egy szórakozó helyre , akkor max fél óra , és már dugnak is egy lánnyal .
Azt mondják elég ha megszólítják a megfelelő csajt , kb: 5-10 perc beszélgetés , majd rá térnek a lényegre és kb: fél óra és már a farkuk benne is van a punciba .
Azért az nagyon nagy ritkaság, hogy 5-10 perc után szex legyen. A lánynak nagyon hamar bele kell egyeznie. Vagy azért, mert annyira részeg, vagy annyira dugni akar.
Volt már jó pár egyéjszakás kalandom. Nekem a legrövidebb idő kb. 30 perc volt, hogy befűzzek egy lányt, hogy eljöjjön velem, igaz, ott a lány is elég félreérthetetlen kérdéseket és megjegyzéseket tett. Én meg nem voltam rest lecsapni a magas labdákat.
De általában, azt tudom mondani, hogy kb. 1,5-2 óra kell ahhoz, hogy egy lányt nulláról megfűzz, meggyőzz, hogy eljöjjön veled. Ennyi idő egyszerűen szükséges ahhoz, hogy kiépítsd a kellő szimpátiát, majd a megfelelő bizalmat. Megvan ennek a „taktikája”, módszere. Nem azt mondom, hogy mindenkinél beválik, de jelentősen lehet javítani az esélyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!