Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha egy pasi le szólít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy pasi le szólít a szórakozó helyen és próbál közelebb kerülni hozzád akkor vevők vagytok vele a szexre?

Figyelt kérdés
máj. 4. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Ez így megy szerinted, leszólítja és mennek dugni.🙈🙊🤮
máj. 4. 08:50
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Nekem több fiatal kollégám is azt állítja , ha elmennek egy szórakozó helyre , akkor max fél óra , és már dugnak is egy lánnyal .

Azt mondják elég ha megszólítják a megfelelő csajt , kb: 5-10 perc beszélgetés , majd rá térnek a lényegre és kb: fél óra és már a farkuk benne is van a punciba .

máj. 4. 08:58
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Ahhoz minimum kellene fürdeni előtte, alig ismert ember lakására meg nem megyek el.
máj. 4. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Sok a kis ribi, uh megtörténik ez is gyakran.
máj. 4. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Dehogy, ezért is hagytam fel a szórakozóhelyekkel már tizennyolc éves koromra.
máj. 4. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért az nagyon nagy ritkaság, hogy 5-10 perc után szex legyen. A lánynak nagyon hamar bele kell egyeznie. Vagy azért, mert annyira részeg, vagy annyira dugni akar.

Volt már jó pár egyéjszakás kalandom. Nekem a legrövidebb idő kb. 30 perc volt, hogy befűzzek egy lányt, hogy eljöjjön velem, igaz, ott a lány is elég félreérthetetlen kérdéseket és megjegyzéseket tett. Én meg nem voltam rest lecsapni a magas labdákat.

De általában, azt tudom mondani, hogy kb. 1,5-2 óra kell ahhoz, hogy egy lányt nulláról megfűzz, meggyőzz, hogy eljöjjön veled. Ennyi idő egyszerűen szükséges ahhoz, hogy kiépítsd a kellő szimpátiát, majd a megfelelő bizalmat. Megvan ennek a „taktikája”, módszere. Nem azt mondom, hogy mindenkinél beválik, de jelentősen lehet javítani az esélyeket.

máj. 6. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!