Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Szeretitek ha egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szeretitek ha egy nő kicsit húzza az agyatok,nem adja egyből magát? Nem szórakozik,csak kicsit várja,hogy a pasi lépjen?

Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem. Azt szoktam ilyenkor gondolni,hogy nem tetszek neki.
2023. márc. 29. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Szeretik, mert szeretnek hódítani. Már amelyik tényleg férfi.

De ésszel kell csinálni, nem túlzásba esni, és nem eljátszani a szűzkurv.t, mert azzal csak öngólt rúgsz.

2023. márc. 29. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Igen szeretjük viszont ahogy írják előttem nem szabad túlzásba vinni. Nehogy úgy jöjjön le, hogy nem tetszem, nem kellek mert akkor továbblépek. Szóval így kell 3zt játszani, hogy tudjam, hogy tetszem, bejövök a nőnek csak még kicsit igyekeznem kell, hogy megkapjam.
2023. márc. 29. 19:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó,ugyan így gondoltam énis
2023. márc. 29. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor jól gondoltad.
2023. márc. 29. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

#1es - talán nem kellett volna anyád elkényeztessen

már kicsit nehézségbe ütközöl s pityeregsz, mint egy fűrdős kurvva

Viselkedj férfiként s hagyd ezt a gáz "jajj nem tetszem neki, rossz nő, bü-hü-hü, megyek a következőhöz, akinek tetszeni fogom egyből"

2023. márc. 29. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

én meg ugyanígy vagyok vele, mint #1-es.

ha bejövök neki, akkor minimum legyen egyértelmű jele, ne szórakozzon ezzel a tinédzseres "bejön, de azért húzom a másik agyát" játékkal

a #6-os féle trógerek meg felőlem azt gondolnak, amit akarnak.

2023. márc. 29. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten utálom
2023. márc. 30. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!