Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ítélkeznek az emberek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélkeznek az emberek?

Figyelt kérdés

Miért gond az másoknak, hogy érett felnőtt nőként a testemmel keresek egy kis mellékest? Dolgozom rendesen minden nap ahogy mások is, de kevés a fizu így ez a legegyszerűbb fizetés kiegészítés.

Nyilván nem reklámozom, valaki valahol látott egy idegen pasival így szárnyra kelt a pletyka. De tényleg miért? Nem mindegy másoknak én mit csinálok a szabadidőmben, főleg hogy nem ártok vele senkinek?

2024. máj. 4. 07:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
7 vagyok, és kimaradt, hogy valóban, azért vigyázz magadra, mondjuk, ha nincs csak egy partnered, akkor kisebb a kockázat. Volt nekem is ilyen kapcsolatom egy vidéki városban, a lánynak is, nekem is fontos volt a diszkréció, és nem is volt semmi baj. Amúgy meg, sajnos tapasztalatból tudom, hogy vannak akik párkapcsolatban tartatják el magukat, volt egy hosszabb kapcsolatom, és a végén a nő már alig csinált valamit, valamicske bevétele volt, de nem is ez zavart, hanem az, hogy az utolsó egy évben, más-más kifogásokkal otthagyta a munkáját, mondván, ő tanulni akar, aztán nehéznek bizonyult neki, és volt, hogy depresszió szerűségre fogva a dolgot este hétkor amikor hazaértem, szinte ugyanúgy találtam az ágyban, mint ahogy reggel otthagytam, pár hétig nem is szóltam semmit, aztán annyit, hogy de kérjen segítséget, erre az volt a válasz, őt nem fogják begyógyszerezni. Mindegy, az utolsó időszakban én tartottam el, ráadásul cseszegetett, hogy keressek más munkát, legyen többet otthon, aztán elmondtam neki, hogy babám, negyven évesen még nem szeretnék úgy élni, mint egy nyugdíjas. Azért írtam le, mert ha tetszik ő nem árulta a testét, de erősen kihasznált.
2024. máj. 4. 09:30
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Egyre szimpatikusabb a kérdező.. Ahogy írtam is, voltak ilyen kapcsolataim, és volt egy fiatal lány, aki szintén kérte, hogy ha lehet, az én városomban találkozzunk, akkor nem volt senkim, de időm a munka miatt ismerkedni nem volt, mondjuk ha nem is sokat, de előfordult, hogy a városban mászkáltunk, beültünk valahová, és ilyenkor, ha utána valaki mondta, hogy látott valakivel, csak annyit mondtam, hogy igen ismerkedek, végül is ha látott is valaki minket, azt láthatta, hogy beszélünk, vagy kézenfogva sétálgatunk.
2024. máj. 4. 10:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Várj, azért azt fontos lenne tisztázni, hogy mit értesz család alatt? Szülők és testvérek, vagy a párod és a gyerekeitek? Mert ha az utóbbi, azt a "nem ártok vele senkinek" kijelentést én átgondolnám a helyedben...
2024. máj. 4. 11:04
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Azok a válaszadók, akik itt most biztattak, nyilván férfiak és egész más lenne a dolog, ha a saját párjukról lenne szó. Akkor rögtön nem lennének ilyen elnézőek.

Én nőként nem értem, hogy hogy képes valaki egy vadidegennek odaadni magát. Tényleg ennyire nincs benned semmi tartás, büszkeség? Pénzért bárki megkaphat? Bocs, de ez számomra is blöeee.

2024. máj. 4. 15:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Család a gyerekeim, Akiket egyedül nevelek.

Nem izgat hogy szerinted ez blöee vagy akármi. Számomra kellemeset a hasznossal időtöltés.

És nem, nem ártok vele senkinek. A partnereim tudják meddig megyünk el, és tiszteletben is tartják a határokat ahogy én is.

2024. máj. 4. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!