Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem jelentik ki hivatalosan, hogy elonytelen a kis penisz? Miert kell hitegetni az embereket?
Ez csak szimplán hazugság. Nagy átlagban napjainkban semmi sem bizonyitja azt hogy a nagyfarkuak szaporodnak tobbsegben.
Meg ha a szex elvezeti resze igaz is lenne, akkor sem lenne igaz hogy szelektalodnak.
De akkor szerinted ujjal nem lehet orgazmust okozni?
Amúgy érdekes, hogy a szexuálpszichológus is azzal a szöveggel jön egy 8 centis merev pénisz gazdájának, hogy az Ő pénisze tökéletes mert tud vele pisilni, meg tud vele szaporodni is…. És én ezt a saját füleimmel hallottam, hogy a pszichológus ezt mondja.
Azzal, hogy még csak el sem ismerik a problémáját a kis péniszű férfiaknak, pont hogy generálják bennük a komplexust, ettől csak azt érzik mintha nem egy random adottságon múlna a dolog, hanem Ők csinálnak valamit rosszul. Ami nem igaz! Láb nélkül nem leszel Lionel Messi, kis farokkal (ténylegesen kicsivel) pedig nem leszel latin szerető, de még csak jó sem lesz veled a szex! Kész, ennyi.
Könnyebb ezt férfiként is elfogadni és nem folyamatosan rágódni rajta, mint abba a 0.001%-ba kapaszkodni hogy “majd lesz valaki akinek ez is jó”, de ennél még sokkal durvább hazugságok is vannak.
Nagyon durva vagy kérdező... Az életkedvem elment tőled.
Szar lehet, ha minden nap minden percében a kis farkadat siratod. És ezzel kapcsolatos kérdéseket írsz ki minden órában. Mire számítasz? Vitatkozni akarsz? Vagy megértő fülekre találni? Szerintem inkább az előbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!