Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én vonzó nő vagyok?
Ez a Pataki Renáta is egy jó nagy suta nő lehet aki az általad kirakott cikkbeni kèpeket rakta fel 🤦! Eleve egy nő lába ès feneke teljesen más kèpet tud adni egy sima edzèsen ès tűsarkúval mint a kèpen van az egyik nő 🤦!
Mindenesetre èn azt mondom több önismeret kellene neked hogy hol vannak a hibák benned aztán mèrlegelni hogy lehet rajta segíteni vagy sem ami előnyödre válna mert sok barát haver nem fog olyat mondani ami negatív rajtad .
#43 nem a cikk a lényeg, el se olvastam, annyi volt a téma, hogy olyan kb. az alakom, mint a bikinis csajnak a tetején.
De az miért van, hogy mindenféle mentális zavaros, idegbeteg, bipoláris meg hasonló nőknek van párja? Azoknak miért nem kell dolgozni magukon? Én meg olvassam el a századik önismereti meg önfejlesztő könyvet is. Lehet én tényleg túl unalmas vagyok. Nem vagyok elég kattos ahhoz, hogy mindenen drámázzak és ez nem elég izgi a pasiknak?:D
#44 van mellem igen, nő nemű vagyok🤣B-s méretű. Feszes.
Valószínűleg jól nézel ki ezért nyomulnak rád sokan.
Valószínűleg a belsőd már annyira nem megnyerő, hogy hosszútávon veled maradjanak.
"B-s méretű. Feszes."
Körméret mennyi hozzá? Szétállóak?
Szia!
Szerintem a kisugàrzàsoddal lehet a gond. Tetszel nekik külsőre, de még sem akarnak veled maradni.
Persze ezt csak az alapjàn ìrom amit leírtàl. Pl nagyon sok nő fàrasztò ès energiavàmpír.
Velem foglalkozz, mondjàl szépeket, nevetessél meg, talàlt ki a gondolataimat , figyelem hiàny stb.. ezek könnyen el tudjàk venni egy fèrfi kedvèt és a nők abszolút nem érzik, hogy mi ezzel a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!