Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A harmincas milfeknél szerinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harmincas milfeknél szerintetek azok az úgynevezett "alfa"milfek akik több pasival fekszenek le?

Figyelt kérdés
Bocs más megfogalmazás nem jutott eszembe, ne ezen akadjatok ki légyszi. De szóval egy társaságon belül szerintetek azok a csajok tudják jobban érvényesíteni az akaratukat akik több pasival fekszenek össze, vagy egy sima párkapcsolatban élő feleség is lehet a társaság női "vezére"?
2024. máj. 2. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebben mi a szexuális kérdés? Én azt tapasztaltam hogy aki igazán "alfa milf" mondjuk de hülye ez a kategória, mert lehet hogy harmincas, de nem anya, de azt megfigyeltem, hogy aki esetleg so pasival volt pont nem vállal vezető szerepet, mert nem feltűnősködik, mert van annyi intelligenciája.
2024. máj. 2. 09:30
 2/5 A kérdező kommentje:

1

Igen de ha "kell" neki valami? Pl gyere át mert folyik a csap, és mondjuk egy másik barátnőjénél is folyik, melyikhez mész át előbb megjavítani? Vagy épp csak egyre van időd, akkor melyikhez mennél (most tételezzük fel hogy egyszerre szoltak.)?

2024. máj. 2. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Pont ahhoz, aki nem görcsösen követelőzik, hanem csak úgy felveti, ha arra járnék, segíthetnék a csap dolgában, mert ő az igazi vadmacska..
2024. máj. 2. 09:45
 4/5 A kérdező kommentje:

3

Miből gondolod hogy ő a vadmacska?

2024. máj. 2. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi köze nincs a vezér egyéniségnek a szexuális szokásokhoz. Egy "vezér" is élhet monogám házasságban, és lehet egy szolidabb nő, aki szingli, és gyakran váltogatja a partnereit.
2024. máj. 2. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!