Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért a harmincas kategória...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a harmincas kategória lehet az, akiket megmozgatok szexuálisan?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka, általában a nálam pár évvel idősebb nők találnak meg. Egyébként 25 éves vagyok, közvetlen szólított már meg boltban eladó, aki konkrétan szexpartnerként szeretett volna ismerkedni. Férjes nők is volt, hogy szeretői kapcsolatot alakítottak volna ki velem, de eközben a saját korosztályomból pedig valamiért pedig alacsonyabb az érdeklődés. Ami a másik, hogy a tinédzserek is kedvelnek általában.

Miért lehet alacsonyabb az érdeklődés a saját korosztályomból és miért lehet nagyobb a milf kategóriából?

Egyébként ez nem feltétlenül gond, szimplán kíváncsi vagyok és nem találom az okát

2024. ápr. 14. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem a 40+ os milfek jobban izgatnak mostanság mint a 25-30 asok😅
2024. ápr. 14. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy idősebb nő már tudja mit akar.

Másrészt ott már általában, ahogy írtad, csak szexre kellenél.

Ellenben egy fiatal lány sok mindenre figyel, mert családot akar.

2024. ápr. 14. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert a korosztályodból a csajok inkább a 30-as pasikra gyúrnak, ott már van kialakult személyiség, egzisztencia.
2024. ápr. 14. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert csak szexre kellesz nekik.

Fiatal korban nem élték ki magukat, és izgatja őket a fiatalabb pasi.

Van, aki azt gondolja, irányítható vagy, naiv, mert fiatal vagy.

2024. ápr. 14. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Addigra már tudja mit szeretne, átment pár dolgon. Jó esetben el tudja a szexet vonatkoztatni az érzelmektől. Az ő korosztályában a pasik valószínűleg akkor alapítanak családot, komoly kapcsolat akarnak, vagy fene sem tudja… stb…. Mielőtt jönnek a megkövezések, az én tapasztalataimról beszelek. 32 vagyok, a fiatalabb pasik (23-28)azt mondták általában, az ő korosztályuk bena a szexben🤷🏻‍♀️ ez vagy így van, vagy kamu, nem tudom, de nekem vegyes tapasztalatom van. Viszont az biztos, hogy jobban neznek a nálam fiatalabb srácok, mint anno az “en időmben”😅😅
2024. ápr. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!