Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok voltatok emlékezetes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok voltatok emlékezetes lánybúcsún?

Figyelt kérdés

Ahol történt erotikus dolog is? Jó olyan is amit meséltek nektek.

Akit érdekel szívesen mesélek, van személyes tapasztalat és hallottam is szaftos sztorikat. 😉

2024. máj. 1. 12:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

Egy jóbarátom kapcsolata épp így ment tönkre.

Szokásos sztori, lánykérés, nagy boldogság, lánybúcsú szervezése.

A csaj balszerencséjére egy féltekenyebb, és kevésbé ittas nő felvette titokban, ahogy 4en b.sszák az asztalon...

2024. máj. 27. 18:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem
2024. jún. 1. 11:16
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Olyan amire gondolsz olyan nem
2024. jún. 1. 12:04
 14/17 anonim ***** válasza:
60%
Úgy berugtunk hogy smároltam egy sráccal akinek ottvolt a baratnoje is. Egybe voltunk lanyok es fiuk. A srac meg is ujjazott
2024. jún. 1. 21:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Többször is és a vége mindig az lett hogy tökrészegek lettünk mindig
2024. jún. 1. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdezö. Ha van jo történeted akkor szerintem ird ki ide a nyilvánosba. Biztosan sok mindenkit érdekel.
2024. jún. 2. 13:12
 17/17 anonim ***** válasza:
79%

Én 2 barátnőmmel Siófokon egy legény bucsus bandával keveredtünk össze és az éjszakát velük töltöttük az ő szállásukon na ott minden meg történt

22 évesek voltunk

2024. jún. 3. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!