Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú mit érthet büntető kúrás alatt?
Lehet ezt mondani úgy is, mint a barátom, hogy nem fog bántani csak amolyan "elfenekellek, rossz kislány" - szint.
Meg úgy is, mint az exem, aki megerőszakolt.
De idegentől még szexkapcsolatban sem fogadnék el ilyen beszólást. A barátom pedig sohasem bántana, szóval vele szabadabban beszélgetünk ilyenekről, úgysem okozna érzelmi vagy valós fájdalmat.
Azt gondolja, hogy azért illegeted előtte magad, mert imponál neked a férfiassága, szeretnék vele légyottot. Korunk fiataloknál természetes, közvetlenebb, kevésbé kifinomult stílusban adja elő, hogy bizony szúrna.
Régebben ezt irodalmibban így fogalmazták (pl. Goethe versben):
Pajkos ifjú rózsát lelt,
Rózsát a pusztában,
Ki sem nyílt, még bimbó volt,
Kit a szellő megcsókolt
Puszta szép virága
Rózsa, rózsa, harmatos,
Rózsa a pusztában!
Ifjú szólt: letéplek én,
Édes, édes rózsám!
Rózsa szólt: megszúrlak én,
Lelked rajta kis legény,
Száz tövisem szúr ám!
Rózsa, rózsa, harmatos,
Rózsa a pusztában!
És az ifjú kebelén
Hervad már a rózsa
Bárhogy küzdött is szegény,
Mert erősebb a legény
Betellett a sorsa
Rózsa, rózsa, harmatos,
Rózsa a pusztában!
Azt jelenti, hogy a párod egy erőszakos, zsarnoki jellem. Beteg agyú ember, normális kapcsolatban fel se merül, hogy a szex büntetés is lehet.
Én a helyedben azt mondanám, hogy ha megpróbálja, feljelentem nemi erőszakért. Bár szerintem eléggé alárendelt helyzetben lehetsz, ha eddig jutott a dolog. Nem valószínű, hogy olyan sokszor nemet mondtál volna neki.
Én elgondolkodnék a szakításon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!