Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek domina büntető partnerei?
Figyelt kérdés
Egy domina kérdezett meg hogy szexelnék-e az egyik sráccal aki jár hozzá, mert ez lenne a büntetése, hogy pasival kell lennie.2024. ápr. 18. 09:44
1/7 anonim válasza:
Simán. Érdekes story lenne az életemben.
4/7 anonim válasza:
Hallottam már ilyet, jó kérdés nagyon. Én aktív vagyok, és ha szimpatikus a srác, akkor valószínűleg belemennék. Akkor is, ha csak szopatni kellene, és akkor is, ha konkrétan az anális szüzesség elvételéről lenne szó. :D
5/7 anonim válasza:
Igen, egy vékony fiatalabb sub srácot aláznék, nagyon bejönne, hogy közben nem is a férfiakra bukik, de be van idomítva, és tudja, hogy az a feladata, hogy kielégítsen.
Játszanék a farkával is, hagy gyötrődjön attól, hogy mégiscsak felált neki arra, hogy egy pasi izgatta…
6/7 anonim válasza:
Az előző kérdésedben még csak feladatként kaptad a dominádtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!