Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 15-16cm miért nem szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16cm miért nem szokott elég lenni a lányoknak?

Figyelt kérdés
Azt értem hogy nem tudok szexuálisan olyan élményt nyújtani mint mondjuk egy 19-20cm-s vagy annál nagyobbal rendelkező csávó. De akkor is, többet számit a farok mint aki körülötte van ember? És még a férfiak az ösztönlények.
2024. ápr. 29. 13:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
22%
Mert a farokméret státusszimbólum. A női felszínesség egyik megnyilvánulása.
2024. ápr. 29. 14:01
 12/25 anonim ***** válasza:
79%

Bro! Az enyém se batár, 15cm. De mondjuk elég vastag az igaz.

Edzek, jó testem van, egészségesen élek. Imádom a szexet, van önbizalmam. Minden nőmet kielégítettem még akivel eddig dugtam! Volt hogy kettővel csináltam egyszerre egész éjszaka! Az egyik spriccelve élvezett, elázott az ágy alattunk! Nem kell 20-as dákó a jó szexhez! Sokáig legyen kemény és tudd használni!

2024. ápr. 29. 14:15
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
10-es, lemérted neki?
2024. ápr. 29. 14:20
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

Hát igen, gyakorin mindenki 24 centis lőccsel boronál.

Amúgy érdekelni, honnan szopjátok ezeket az "észrevételeket".

Nem hiszem, hogy lenne még egy, 4 centivel hosszabb farkad az összehasonlításhoz.

Vagy leméred az exbarátnőd új kandúrjának buzogányát?

2024. ápr. 29. 14:20
 15/25 anonim ***** válasza:
96%
Ha mást nem tudsz nyújtani, mint a gyorstüzelést, nem tudsz se nyalni se ujjazni és a partner igényeit felmérni, akkor teljesen mindegy, hogy 16 vagy 18 centis a dákód, ezt kellene már végre felfogni...
2024. ápr. 29. 14:27
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

Nem lehet hogy nem a méretre gondoltak hanem a tüzijáték túl gyorsan jött?

A méreted teljesen tökéletes, és nagyobb mint a magyar átlag.

Inkább válasz egy tapasztaltabb nőt és ne Szégyelj tőle tanulni.kérdezni.

2024. ápr. 29. 14:35
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideig vagy benne a lyukban?
2024. ápr. 29. 14:36
 18/25 anonim ***** válasza:
83%
Neked ha 30 centis f@$zod lenne akkor is balf@$z volnál az ágyban. Ha nem tudsz eleget nyújtani nekik az nem azt jelenti hogy kicsi a pöcsöd hanem hogy semmi érzéked nincs a nőkhöz.
2024. ápr. 29. 14:57
 19/25 anonim ***** válasza:
84%

Nő vagyok. Voltam én már nagy farkú pasival aki azt sem tudta mit csinál egy percet nem élveztem a szexből.

És olyannal is akinek 15 centi volt és mégis azt mondom lehet vele volt eddig a legjobb. Ha valaki béna lehet neki akkora is mint egy lónak akkor sem fogja élvezni a partner.

A másik hogy lehet a férfi kinézetre az ideál a tökéletes ha nem tudja használni azt ami a lába között van akármekkora is.

2024. ápr. 29. 15:07
 20/25 anonim ***** válasza:
81%

Hú kérdező, veled aztán vannak bajok. Talán a farkad mérete az egyetlen, ami normális nálad.

A nők is, férfiak is ösztönlények, csak jelzem feléd. :) ha nem tudtál a teljesen jó méretű farkaddal kielégíteni egy nőt, akkor a technikáddal van a baj. Kell még ehhez érned fejben bőven. Meg nem ribiket keresni barátnőnek.

#11 te meg miről beszélsz? Női felszínesség? Mégis kik írnak ki folyton kérdéseket a kis farokról és végül kik azok, akik folyton mondják, hogy nem, a 14 cm nem kicsi?? Igen, a "férfiak" írják ki a kérdéseket és javarészt nők írják, hogy nem ez a lényeg. És ez a női frlszínesség? Kemények vagytok, hogy mindent űgy forgattok, hogx a nők jöjjenek ki belőle szarul. De a férfiak ócsárolhatják a nőket, ha nem tökéletesek, mi?

2024. ápr. 29. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!