Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, heteró férfiak, tetszenek nektek ezek a nők ezzel a szájjal és ezzel az arccal?
ápr. 29. 08:57
1/33 anonim válasza:
Inkább az undorító kategória szerintem... Bár kinek a ló,kinek a lovas.
2/33 anonim válasza:
Ez már inkább a taszító, mint vonzó kategória.
3/33 anonim válasza:
Túltolták! Nagyon!
Szexi a telt ajak, a szopós száj, de ez már számomra a kifejezetten taszító kategória!
4/33 anonim válasza:
Nem mondom hogy nem szopatnék meg egy ilyet mert biztos jó, de látszatra nekem inkább a kis formás ajkak tetszenek.
5/33 anonim válasza:
Amúgy meg van a tetmészetesen telt ajak, na az baromi szexi. De ez már nagyon sok.
7/33 anonim válasza:
Csak egy csíkos szatyrot kellene húzni a fejére és akkor simán a dugható kategória.
8/33 anonim válasza:
Tudom, pasikhoz szól a kérdés, de ez mad ízléstelen.
Mondhatni "nyitott" nő vagyok, de ez sajnos visszataszító.
Nekem is telt ajkait vannak, 1-2x megkaptam azt hogy biztos töltve van, de akkor mondtam hogy a gyártónál lehet reklamalni. :)
De én ezt cssk rosszindulatból kaptam meg, az úr nem tudott mibe belekötni. :)
9/33 anonim válasza:
Csak 1-2 képet néztem meg, de elég is volt. Köszi, ez elég undorító. A legtöbb nőnek szép szája van, kívánatos. De inkább legyen valakinek igazán vékony giliszta ajkai, mint ilyen amiket mutattál
Hetero férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!