Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lennék hetero ha nem tetszenek a péniszek?
Teljesen megértelek. Különösebben engem se fog meg a farok, a heréket pedig egyenesen undorítónak tartom.
De a punci se vonz, nem tudnék nőhöz vonzódni, és a saját nemiszervemet méginkább rondának találom.
Nekem is volt olyan barátnőm , akinek nem tetszett a farkam , undorítónak nevezte !
Azt sem szerette , ha kinyaltam , azt is undorítónak tartotta , de a kedvemért , engedte .
Tudat alatti komplexus, gátlás - de hogy pontosan miért alakult ki nálad az egyénfüggő és a monitor mellől nehéz hipnózist, relaxációs gyakorlatot folytatni hogy feltérképezzük a személyiséged, illetve a tudatalattidat.
Egyébként nyugi, hetero vagy, csak egyszerűen valamiért "undinak" tartod a péniszt. Vannak még így ezzel lányok, nők, ez van. Ha a párod ezt elfogadja (hogy nincs orál) akkor okés, ámbátor a XXI. században ez már többnyire hozzátartozik a szexhez. Olyan pasit kell találnod akinek nincs rá igénye.
Hat megeltem 35 evet de ilyet nem hallottam meg....
Olyat mar igen hogy nem tulsagosan szeret valaki szopni de azt hogy undorodik a fasztol na ilyet meg nem...
El se tudom egyebkent kepzelni hogy ez milyen lehet... en meglatom megerzem a puncit es kesz vagyok tole... undorodni... pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!