Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a tökéletes?
Figyelt kérdés
Lányok, le tudjátok írni, hogy milyen a tökéletes pénisz számotokra? :)ápr. 28. 11:00
1/10 anonim válasza:
Itt a többség szűz vagy simán frusztrált szorongó, és soha nem lesz vaginális orgazmusa. Honnan tudnák már??
3/10 anonim válasza:
1. Vaginális orgazmus= Csikló és nekem volt már. Belső ingerlésre történik. Amihez nem értesz, kérlek ne okoskodj! :)
Egyébként kellően hosszú és vastag. De ne legyen 20 cm, az 5-5,5 cm vastag élvezhető de nekem hosszú előjáték kell hozzá. (Párom is ekkora)
4/10 anonim válasza:
4. Milyen beteg válasz ez?
Ő a párom, a szerelmem.
Neked biztosan dugó pajtid van, érzelmileg annyit is érhetsz..
5/10 anonim válasza:
Szerintem sokak sok félét tudnának válaszolni. Az enyémre mondták már, hogy "tökéletes a péniszed", pedig nem voltam se szerelmi sem párkapcsolatban azzal a nővel. De nyilván nem mindenkinek ugyan az az ideális (látványra és érzésre sem)
6/10 anonim válasza:
Férfiként is tudom mi a fontos a csajoknak a pénisznél: legyen kemény végig, ne lankadozzon, és csak akkor süljön el, mikor már a csaj elment remegve legalább egyszer. A méret pedig relatív ki mit szeret. Könnyűnek tűnik így leírva, de nagyon nehéz férfiként így teljesíteni.
7/10 anonim válasza:
Volt már itt kérdés korábban is, olvass vissza.
8/10 anonim válasza:
Én nő létemre szeretem ha lóg a herezacsko. Jobban tudok bele játszani
9/10 A kérdező kommentje:
@9 ez aranyos! :)
máj. 2. 13:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!