Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés amikor óvszer nélkül a popsitokba élveznek bele?
Figyelt kérdés
Hogyan tudtok utána ott is tisztálkodni?ápr. 27. 07:00
1/15 anonim válasza:
a spriccet nagyon ritkan erzem, inkabb csak melegség tölt el odabent. Ott nem kell tisztalkodni.. Kikakilom ami nagyon ki akar jonni es kesz
3/15 anonim válasza:
Simán kimosom magam, de amúgy baromi jó erzes
4/15 anonim válasza:
Kedves “Latinos tekintet”, hadd valaszoljak itt a prividre: Anyukad szajaba szeretem a legjobban 😊
5/15 anonim válasza:
Ami kifolyik utána, tisztálkodással eltűnik. Persze előtte is kell a hölgynek tisztálkodni.
Ne írjatok kanos fiúcskák, hetero ffi vagyok.
6/15 anonim válasza:
Nekem a partnerem is azt mondta igazából egy melege érzés ahogy a forró nedűt be engedem. Neki kifejezetten tetszik az érzés.
Tisztálkodás pedig egyszerű,elmegy a mellékhelyiségbe és kijön aminek ki kell. Ennyi az egész.
7/15 anonim válasza:
Nem próbáltam még.
De ha annyira akarnám (ami ha így lenne, valószínűleg sor került volna már rá), se innen keresnék alanyt. A kiéhezett kis nyomorékok mindenre és mindenkire nyomják a szánalmas priviket, lásd, #4 is megerősíti.
8/15 anonim válasza:
A legjobb óvszer nélkül és isteni amikor el önt a forróság
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!