Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz, ha büszke vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha büszke vagyok a méretemre?

Figyelt kérdés
Heteró férfi vagyok és sosem voltam szégyenlős, mivel húspéniszem van és elég nagy lankadtan. Időnként viszont azt veszem észre, hogy szívesen vagyok meztelen és “mutatom” a mértem öltözőkben, zuhanyzókban. Vannak mások is így? Láttatok már ilyet?

ápr. 25. 23:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem normális hogy büszke vagy rá. Ha nem viszed túlzásba, csak normálisan meztelenkedsz az nem gáz. Én se szégyellősködök, pedig az enyém csak picit nagyobb lankadva az átlagnál.
ápr. 26. 07:36
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Szerinted érdekel valakit? Ebben a kategóriában biztosan nem. Öltözőben, más pasiknak mutogatni ultra gáz. L.
ápr. 26. 07:55
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
AKkor itt minek dicsekedsz vele, lúzer.
ápr. 26. 08:10
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem mára be is lehet fejezni a pöcs méregetést.
ápr. 26. 08:14
 15/22 anonim ***** válasza:
86%

Szánalmasnak tartom, hogy erre vagy büszke, amikor ez genetikai adottság, tehát te készen kaptad, igazából a szüleid többet tettek ezért (is) egy szerelmes éjszakán, mint te magad.

Inkább lennél büszke valamire, amit tényleg te értél el, tényleg a te munkád, erőfeszítésed, vagy kitartásod eredménye. Akkor indokolt lenne, de most olyasmivel dicsekszel, amiért semmit sem tettél.

ápr. 26. 09:01
 16/22 anonim ***** válasza:
81%

Mióta egyenlő az irodai munka az intelligenciával?😂

Inkább mutogasd a farkad az öltözőben, csak ne szólalj meg.

Köszönet a közösség nevében.

ápr. 26. 09:34
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

Hányingert kapok azoktól, akik az edzőterem öltözőjében fel alá mászkálnak mint a pulykák, lóbálva a húspéniszüket.

Komplexusos barmok, akik azt hiszik, hogy a farkuk meg a nevetségesen felpumpált izmaik miatt lesznek valakik.

ápr. 26. 10:27
 18/22 anonim ***** válasza:
35%
Csak a kisfarkúak irigyek. Ne foglalkozz velük és legyél büszke rá. A nők nagyon nagy része nagyot akar.
ápr. 26. 10:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Gáz igen.

Mert láttam olyan húspéniszt ami lankadtan 14 centi volt és állva "16 csak". És olyan vérpéniszt is amit mikor megláttam "úr isten mi lesz ebből" mert alig volt 3-4 centi. És mikor felállt megvolt a 18-19 centi. Akkor melyik jobb? Egy alig változó húspénisz vagy egy olyan ami a nő hatására nő meg?

ápr. 26. 16:21
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 Alapból egyértelműen a hús. A te példátban kivételesen a vér.
ápr. 26. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!