Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnod/pasid hagyott mar ott kikotozve/bilincselve szex utan, bosszubol? Utana pedig lakotars/szulo talalt rad.
8as
A 4es jó csaj lehetett. Ő bilincselt meg? Mármint a csaj. Hogy élted meg?
Hasonló volt de közé sem volt a bosszúhoz.
A csaj akivel összejártam kifejezetten szerette ha ki van kötözve.
Az albérletében a a hálója is úgy volt kialakítva hogy legyen hova körözni, de első ránézésre ne legyen feltűnő.
Röviden az volt a szitu hogy ki volt kötözve felfelé pucsító pózban.
Épp egy egyik vibrátorát használtam rajta amikor megjött az inger és mennem kellett a mosdóba (még arra is emlékszem hogy kínait ettünk előtte), így hát ott hagytam kikötözve bekapcsolt vibrátorral benne plusz száma szét a játékszerek.
Na amíg én szidtam magam hogy soha többet kínai, hallottam hogy valaki megjött, ami azért volt ciki mert a szüleinek a tulajnak a lakótársának és az ő szüleinek volt csak kulcsa.
Én igyekeztem gyorsan végezni, de mire beértem a lakótársa az ajtóban állt ledermedve.
Hozzá tartozik hogy az sem sokat segített hogy én is csak egy szál fa..ban mászkáltam.
Amúgy úgy volt hogy azon a hétvégén egyáltalán nem lesz ott senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!