Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell elképzelni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elképzelni a hármas szexet?

Figyelt kérdés

Nem akarom nagyon bő lére ereszteni.

21 éves vagyok, és igazából mindig kíváncsi voltam a hármas szexre.

Véget ért a párkapcsolatom, ugy gondolom most lenne ideje, és van is lehetőségem 2 sráccal, akik korombeliek, kipróbálni.

Mire érdemes odafigyelnem, milyen jó tanácsokat érdemes betartani?

Tapasztalatok érdekelnének.

A szexben nyitott vagyok egészséges szintig ( max anál)

Köszönöm

2024. ápr. 25. 12:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Ha tenyleg akarjatok es lehet bizni egymasban akkor ez egy szep elmeny lehet.
2024. ápr. 25. 14:44
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

Az ilyenre nyitott pasasok jellemzően prostiznak meg szexpartiznak máskor is, így jóval nagyobb az esély, hogy nemi betegek.

Kezdd azzal, hogy nézd meg, nincs-e rajtuk HPV szemölcs. Amelyiken van azt rakd ki.

Ne akadj fenn rajta, hogy nem lesz csók. Max. a cumit engedd natúrban.

Kicsit bunkónak érezheted majd, hogy mikor keményebben használnak, akkor párszor pacsiznak, meg rólad egymással tárgyiasítva beszélnek majd.

2024. ápr. 25. 14:55
 13/21 A kérdező kommentje:

Kedved utolsó!

Nem prostisak.

Jóképű, sportos pasik, azt szereztek meg akit aksrtak, de csak par csajuk volt

Az utolsó része nem zavar a dolognak.

2024. ápr. 25. 15:07
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
#13: Te azt nem tudod, kinek milyen előélete van. Ezért nem szoktak hármasozni az emberek, mert túl sokan vagytok. Két embernél is félre mehetnek a dolgok, nemhogy hárommal. A nemi betegségek meg alapból adottak, ha nem védekeztek.
2024. ápr. 25. 15:10
 15/21 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy nem védekezünk?

Teljesen alap dolog...

2024. ápr. 25. 15:18
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ milyenek a partnerek. Ha jók akkor fantasztikus, ha gyengék akkor pont ugyanúgy rossz mintha 1:1-ben lennél velük.
2024. ápr. 25. 15:46
 17/21 anonim ***** válasza:
63%
10. Örülnék ha utána elmesélnéd az élményeidet, milyen volt? (Nem a részletek érdekelnek hanem a te értékelésed a történtekröl.)
2024. ápr. 25. 16:41
 18/21 anonim ***** válasza:
74%

Én is voltam már 2 pasival.

Kifejezetten jó élmény volt.

Odafigyeltek rám, azt akarták, hogy én is élvezzem a szexet.

2024. ápr. 25. 17:33
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

Az elso harmasom hasonlo szitubol lett. Ket irto rendes, inteligens pasi volt. Nem magukkal csak voltak elfoglalva, és elfogadták a tényt, hogy bizony van kontakt a két pasi kozt. Olyannyira jól sikerült, hogy meg párszor taliztunk. Aztán az egyik pasival meg szexkapcsolatba maradtunk.

Egy fontos dolgot leírtál, hogy izgulsz, de varod is. Biztos vagyok bennne, hogy jó kaland lesz! Érezzenek jól magatokat!

2024. ápr. 25. 18:26
 20/21 anonim ***** válasza:
27%
Mesélj majd, hogy milyen volt.
2024. ápr. 26. 21:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!