Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szeretik a puncit?
Figyelt kérdés
Nyalni, ujjazni és dugni. Szeretik csinálni?2024. ápr. 25. 03:21
11/29 anonim válasza:
Igen imádom és nem csak a puncit!
12/29 A kérdező kommentje:
Hát mert mindenhol azt látom, azt olvasom, hogy a feneket akarják, meg a szopást. Konkrétan már csak a fenéklyukra izgulnak fel. Szopással nincs bajom ,de legyünk őszinték, feneket, meg szájat egy másik hapsi is tud adni.
Fél éve nem voltam senkivel, gondolom be is fordultam kicsit, ez is lehet a baj.
2024. ápr. 25. 06:33
13/29 anonim válasza:
A punci a gyönyör forrása, minden formában imádjuk kényeztetni, de leginkább dugni és érezni minden finomságát és rezdülését.
15/29 anonim válasza:
Ujjazni imádok és jól is megy, általában sikerem van vele. A nyalásért annyira nem vagyok oda, de csinálom szívesen ha szeretné a nő. És a dugás az alap persze.
16/29 anonim válasza:
Ki mit érez mikor bent van a punciban?
17/29 anonim válasza:
18.nagyon jó érzés meleg nedves jó érzés .
18/29 anonim válasza:
Annyira szeretjük, hogy még a nőt is kibírjuk érte.
19/29 anonim válasza:
Igen. "Sajnos" ehhez az egész nő kell, de ezt a kis "kellemetlenséget" "kibírjuk" valahogy.
20/29 anonim válasza:
Ha olyan a gazdája, mindent. De minden puncit semmiképp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!