Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiatalabb srác megnéz egy szexi 50-es hölgyet?
Figyelt kérdés
ápr. 24. 15:16
12/21 anonim válasza:
Tapadnak kb rám.. a múltkor egy szórakozóhelyen még kakaskodtak is ki hívjon meg egy italra.. szánalmas volt.. és szépen lekoccoltam az érett pasimhoz.. nem is tudom miért hiszik azt, hogy a fiatalság annyira vonzó?!
14/21 anonim válasza:
Egy szexi, jó alakú nőt a korosztályától függetlenül megnézik a pasik 14-től 104 éves korukig.
15/21 anonim válasza:
45 vagyok és csak az 50-es nőket nézem meg, mrg meg is...
A legjobb, lehet büntetlenül gumi nélkül csupaszon döngetni beleeresztéssel a tegerbe esés következménye nélkül.
16/21 zol56 válasza:
Én régebban is megnéztem és most is. A csinos az minden korosztályban csinos.
17/21 anonim válasza:
Itt miért képzelik azt a 45 éves férfiak, hogy fiatalok?:D
19/21 anonim válasza:
Persze azért van szemem ,hogy megnézem és megusztáljam a csinos nőket kivétel nélkül mindet. És aki kevésbé csinos annak a hölgynek is van szépsége annak a felszinre kell hozni mert abba benne lapul.
20/21 anonim válasza:
Ha tényleg jó, akkor igen. Szexeltem is már csinos 50-esnővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!