Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár év házasság után arra gondoltam, hogy vennék egy vibrátort? Az elképzelés az az, hogy bedugok nyalás közben egy műkukit ami rezeg, mennyire élvezetes ez?
Ez mennyire jó?
Persze csak előjáték szinten.
Hogyan vázoljam ezt a feleségemnek?
Szerintem már nem nagyon izgul rám és valamit próbálnék de nem értek hozzá semmit.
Eddig nem volt ilyen hosszú kapcsolatom...
Megbeszéltük, ki választottunk egyet közösen. Vagyis én kerestem egy csomót ő pedig kiválasztotta.
Egy olcsó kék műkukit.
Még nem vezettük be(nem volt rá alkalom).
Kézbe véve elég erősen rezeg, lehet szabályozni valamennyire de a legkissebben is erősnek érzem kézben. Semmilyen tapasztalatom nincs ezen a téren de majd csak kitaláljuk hogy a jó.
Amúgy szép kéket választott még jól is néz ki.
Köszönöm szépen a bátorítást mindenkinek!
Ragacsos zselés anyag. Nem vált be. Vettem egy másik feketét az jobb volt. Párszor volt használva azóta a dobozban van.
Nem sikerült vele elérni a célom. Úgy látszik nálunk a kukacod tudja a maximumot amit kilehet hozni a szexből. Lehet évek múlva több hasznát vesszük. Élvezte a feleségem de nem lett orgazmusa. Lehet én vagyok a béna vagy csak nem tud gerjedni a műkukira...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!