Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Véget vessek a házibarát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véget vessek a házibarát kapcsolatnak vagy ennyi még megbocsátható?

Figyelt kérdés

Van egy házibarátunk, kb 2 hónapja. Az egyezség az volt, hogy csak gumival lehet, ehhez én ragaszkodtam, párom nem annyira. megkértem, hogy

akármi is van, még ha kéri is tőle a párom akkor se vegye le. Ennek ellenére hétvégén mégis lekerült a gumi és a csajomban élvezett el, ezt persze a mindketten akarták, mert a gumit a párom vette le róla. Utána megbeszéltem ezt vele négyszemközt, azt modnta többet nem fordul elő... hát nem tudom.

A csajom azt mondta, hogy hirtelen felindulásból tette, nem gondolta át de nagyon vágyott rá.... egyébként szed tabit, szóval nincs baj.

2024. ápr. 24. 08:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
Érdemes lenne utána nézni, hogy mi megy a hátad mögött, és hogy valóban szedi e a tabit. Mert ez necces hogy a kiscsajod már terhes, és ezzel a trükkel fedezi a félrelépését, ezzel mindkét f.sz.st hülyének nézve! De mindkettőt tedd csúszdába!
2024. ápr. 24. 10:34
 22/31 anonim ***** válasza:
20%
Csúnya dolog volt tőlük, hogy felrúgták a megállapodást, de ha már ott volt az anyag a csajban, hogy bírtad ki, hogy nem nyaltad ki belőle? Én eleve csak úgy engedném másnak megdugni a feleségemet, hogy gumi nélkül és a végén kinyalhatom.
2024. ápr. 24. 10:36
 23/31 anonim ***** válasza:
79%
22: nem mindenki biszex, aki hazibaratot tart az asszonynak
2024. ápr. 24. 10:38
 24/31 anonim ***** válasza:
52%
Nem fer, de a másik oldalon ott van, hogy nem is kell ezt túl gondolni. Engedjétek el a gumit. Az a baj, hogy ilyen ez a hármas. Amikor már ott vannak és nem a forgatókönyv szerint halad a dolog, mert az asszonykát elkapja a hév, akkor hajlamosak a férjek bedurcizni. Közben meg örülni kellene, hogy jól sikerült.
2024. ápr. 24. 10:42
 25/31 anonim ***** válasza:
36%

#22 vannak akik nem értik meg hogy ez extra izgalom. :D

azt hiszi hogy ha gumi van köztük akkor az nem dugás :D

2024. ápr. 24. 10:51
 26/31 BohócKolbász ***** válasza:
79%
Szerintem annyira jól teljesít a házibarát és annyira jó a farka hogy még jobban akarta élvezni a nőd. Megvan a bizalom, nem először vannak együtt, miért ne vehetné le? Engedd meg nekik. Legyen meg az örömük.
2024. ápr. 24. 11:37
 27/31 anonim ***** válasza:
78%

Én egyet nem értek kérdező. Te hol voltál?

Mert ha előtted csinálták miért nem szóltál egyből?

Ha meg a hátad mögött honnan tudod, hogy volt-e gumi vagy nincs? (Jó ebben az esetben a beleélvezés eléggé észrevehető, de ha a hátára,arcára élvez és úgy dugja gumi nélkül? Azt honnan "veszed észre"? )

2024. ápr. 24. 12:16
 28/31 anonim ***** válasza:
44%
Mennyivel nagyobb a farka a tiednél?
2024. ápr. 24. 12:59
 29/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még megbocsátható..
2024. ápr. 24. 21:51
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudtad, hogy csak idő kérdése és telerakja.
2024. ápr. 24. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!