Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Véget vessek a házibarát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véget vessek a házibarát kapcsolatnak vagy ennyi még megbocsátható?

Figyelt kérdés

Van egy házibarátunk, kb 2 hónapja. Az egyezség az volt, hogy csak gumival lehet, ehhez én ragaszkodtam, párom nem annyira. megkértem, hogy

akármi is van, még ha kéri is tőle a párom akkor se vegye le. Ennek ellenére hétvégén mégis lekerült a gumi és a csajomban élvezett el, ezt persze a mindketten akarták, mert a gumit a párom vette le róla. Utána megbeszéltem ezt vele négyszemközt, azt modnta többet nem fordul elő... hát nem tudom.

A csajom azt mondta, hogy hirtelen felindulásból tette, nem gondolta át de nagyon vágyott rá.... egyébként szed tabit, szóval nincs baj.

2024. ápr. 24. 08:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%

10: wow, 200iq, na ne mondd.

ki venne be egy kisfarkú gyorstüzelőt?

nyilvan valszeg jo pasit vettek be🤦🏻‍♂️

2024. ápr. 24. 09:23
 12/31 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem mit hisztizel mikor más dugja a nődet, mit számít már hogy gumival vagy anélkül..
2024. ápr. 24. 09:29
 13/31 anonim ***** válasza:
84%
Volt egy megállapodásotok, hogy gumi legyen mindig. Ezt megszegték. Ezek után nem tudnék megbízni egyikőjükben sem. A házibarátot biztos kibasznám. A csajban meg nem nagyon tudnék megbízni ezek után.
2024. ápr. 24. 09:29
 14/31 anonim ***** válasza:
33%
#13 Naiv azt hinni hogy van beleszólása. Nem hiába dugja más a csajt.
2024. ápr. 24. 09:30
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Erről van szó! A megállapodás fel lett rúgva, vagy is l.sz.rták mindketten amibe megállapodtatok az elején!
2024. ápr. 24. 09:32
 16/31 anonim ***** válasza:
78%
Ember. Akkora cuck beta vagy, hogy mással dugatod a nődet. Ezekután az már a kisebbik bajod, hogy gumival vagy anélkül
2024. ápr. 24. 09:35
 17/31 anonim ***** válasza:
78%

Azt nem érzi megalázónak ha más dugja a nőjét, csak ha a csaja lekapja a gumit.

Ha engem az izgat hogy más dugja, akkor minél mocskosabb annál izgibb az esemény.

2024. ápr. 24. 09:43
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Mind a hárman hibáztatok!

- A csajod azért mert nem tartotta a közös játékszabályokat! Márpedig, ennek a műfajnak ez, a kölcsönös bizalom az alapja! Ez nincs meg, alaposan el kellene beszélgetned a csajoddal. Különben semmi garancia nincs arra, hogy akár máskor, mással, egy következő alkalommal nem történik meg ugyanez.

- A beszálló, mert nem tartotta be amit kértél- hiba, egyértelmű hogy b.szd ki.

- Te is hibáztál! Barátom te csak néma balf.sz statisztának vagy ott vagy mi? Közben kellett volna már azonnal szólnod!

2024. ápr. 24. 10:03
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja és egy jó tanács: te tartsd beszállóval a kapcsolatot, ha a csajoddal külön akarna kommunikálni, akkor az első kontaktcsere-próbálkozásnál azonnal offold a figurát.
2024. ápr. 24. 10:03
 20/31 anonim ***** válasza:
73%
Bele piszkol? Megesik az ilyen,bocsánatos bűn.
2024. ápr. 24. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!