Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha folyton a szex temaval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha folyton a szex temaval viccel es szexualis megjegyzeseket tesz, akkor valoszinu nem akar mast? L

Figyelt kérdés
2024. ápr. 22. 17:46
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Akkor valószínű, h kezdetnek erre van igénye.
2024. ápr. 22. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem egy olyan férfi, aki kapcsolatra vágyik veled, az nem viselkedne így.
2024. ápr. 22. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy megdugni is akar-e az 100%, hogy "többet" is szeretne-e az meg nem derül ki ennyiből. Majd ha pár dugás után nem csak szexben gondolkozik, hanem más programokban is akkor tudod hogy nem csak a punettidre akar rájárni.
2024. ápr. 22. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez is teljesen egyén, helyzet és kultúra függő.
2024. ápr. 22. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Ahogy előző írta. Vannak körök, ahol a szexuális viccelődés csak könnyed csevegés, ami illendőbb mint agyat megterhelő témákról magasröptű társalgás (pl. amikor orvos műtét közben pár perc szünetet tart).

De persze sokszor meg férfiember így akar közvetlenebb lenni nővel. Úgy gondolja, hogy ha a nőt ezzel megnevetteti, akkor jöhet majd egy kis tapi is, majd randira hívhatja.

2024. ápr. 22. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Engem a nő azért szétkapcsolt, mert megkérdeztem, mi a kedvenc póza. Ha tudtam volna, hogy ilyen sértődékeny, nem kérdezek rá, de hát mondta, hogy volt alkalmija, ezért azt hittem, lehet erről beszélni. Meg mikor írtam, hogy mivel hónapok óta nem csinálta, akkor ki van éhezve, azt írta, haha, tehát azért nem harapta le érte a fejem. Szóval nem számítottam rá, hogy így kiakad.

Úgyhogy elkényezteted, ha még nem tiltottad... de meg is érdemled, ha majd átver.

2024. ápr. 22. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt figyeld meg, hogy mással is ezt csinálja-e, vagy ez csak neked szól, nálad próbálkozik, te vagy-e a kiválasztott?
2024. ápr. 26. 09:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!