Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egyes olyan nőknek a hosszú aktus és a méret akiknek nincs hüvelyi orgazmusa?
A nagy farok jó!! Plusz férfias! A kis farok, az semmi...
26N
Ja de nekem a méret nem fontos csak hogy legyen dugás. Nem tudom miért lettem lepontozva😅
2 voltam
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom. S bár a nagy méret nekem nem fontos, az viszont igen, hogy az aktus ne csupán 5 perces legyen. Mert elélvezés nelkül is piszkosul jó érzés. Én nem csupán az orgazmust szeretem a szexben, egy vadabb menet rendesen felfokozza a hangulatomat is.
40
Attól, hogy nem élveznek el hüvelyi úton még élvezik a dugást - különben nem csinálnák. Ha gyorstüzelő a pasi akkor már azelőtt véget ér a mutatvány, hogy igazán elkezdődne. Mintha eléd raknád a kedvenc ételed, de egy falat után amikor már kezdenéd igazán érezni, élvezni az ízeket elvennék előled a tányért.
S nem "egyes" nők gondolják így, hanem a döntő többsége!
1. Az orgazmus nem fokmérője a szex minőségének. Ez egy ennél komplex képlet. 2. A nők többsége csiklói ÉS vaginális ingerléssel megy el szex közben: [link]
#8 Baromság. Nincs semmi baj azzal, ha valaki nem tud pár perc alatt elmenni. Sőt, az átlagos negyed óra, nem számolva, amikor nincs is (gyakori).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!