Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves srácként jó a 19 centis farok?
Figyelt kérdés
Sexel sok tapasztalatom nincs, azért kérdezem, de viszont arra már rájöttem, hogy átlag felüli..2024. ápr. 21. 17:32
12/28 anonim válasza:
Az szép darab.
Azt, hogy érted, hogy minden pinát?
13/28 anonim válasza:
Hiába ha nem tudod használni... :(
De majd belejössz.
14/28 Oldfire válasza:
Nővezd még egy kicsit és szegődj el egy tehenészethez.
16/28 anonim válasza:
sajni srácként ez nem jó hír...
17/28 anonim válasza:
Jó, nekem 18 eddig mindenkinek tövig becuppant...
Egy szűz lánnyal volt egy kicsit több maszatolás de ő is meglovagolta tövig.
Lehet van akinek fáj a hosszú de én még nem találkoztam ilyen nővel. Igaz nem is dugtam a fél világgal.
18/28 anonim válasza:
Szintén 18 centis farokkal rendelkező férfi jelen, meg tudom erősíteni, 13 lányból eddig egyik sem problémázott és mindegyiknek tövig ment. Úgy látom, ezeknél a mai lányoknál ez már nem a nagy kategória, hanem kb belépő szint :D
19/28 anonim válasza:
Nekem 19 cm, es minden lany tovig akarta. Eltek rendesen :)
20/28 anonim válasza:
Az enyém csak 17 cm, de azzal még sosem volt probléma, hogy ne tudtam volna betenni rendesen. Ellenben azt már éreztem többször, hogy jól jönne még pár centi elöl. Mindegy, ha nem is nagyon hosszú, legalább eléggé vastag, úgyhogy a lányok azért tudták élvezni így is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!