Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs
F
Max csak hármasban lennék más csajjal, úgy hogy tud róla a csajom.
Mennyi de mennyi gerinctelen ember, huh. A régit eldobja, mert lusta belefektetni energiát és időt.
Nincs és nem is lesz, hiába kívánom 0-24 a párom és nem mindig teljesül.
24/N
És kit érdekel hogy kis cserkész vagy?
Biztos te ültél az első padban is, aki mindig majdnem kiesett a jelentkezéstől, hogy őt szólítsák fel. :D
27. Nem igazán. Egyszerűen imádom a párom és imádom a farkát is, másé meg nem kell.
Ne fájjon neked, hogy lassan 3 év után is ugyanúgy imádok vele szexelni. Mondjuk közülünk nekem van nagyobb libidó, de a migrén sem kifogás nálam a szexmentességre.
Csak ne legyél féltékeny.. 😒🫣
Nem vagyok. Ha te nem is, ő neki biztosan van vaj a füle mögött..
Ez előbb utóbb így szokott lenni. Hiába mondja valaki, hogy "de ő nem olyan, ismerem..."
29. Nem, nagyon nem ismersz. Nem vagyok gerinctelen, de te már csak tudod.
Attól hogy te ilyen vagy, az nem jelenti azt hogy más is ilyen..
Ne magadból indulj ki, kérlek. Én eleve imádom a szexet, de nyilván nem minden nő ilyen. Nekem a kizáró ok a menzesz, amikor mondjuk ömlik a vér, pl .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!