Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a szex után hazamenni a szeretőtöl, ha otthon a megcsalt fél (nő, férfi) ezt kéri?
Figyelt kérdés
A szerető jól kicsavarja erre otthon a megcsalt fél szexelni szeretne. Tud teljesíteni, vagy magyarázkodásba kezd, hogy miért nincs kedve otthon a szexre? Mennyire ciki ez?ápr. 11. 09:18
2/11 anonim válasza:
Nekem azért volt szeretőm mert otthon alig volt szex. Nagyon sokszor vissza lettem utasitva. Szóval ha épp akkor akart volna szexelni simán megmondondtam volna hogy most nekem nincs kedvem.
3/11 anonim válasza:
Hát nálunk ez a probléma nem is létezne. Annyi esélyem van arra, hogy a csajom szexet akarjon, mint a skandináv lottón telitalálatra. És mégis hiába ilyen ideális a helyzetem, nincs, aki kicsavarjon.
4/11 anonim válasza:
#3 Nem csajod van, hanem csajkád. Szóval a felvetést, összehasonlítást sem értem. :D
5/11 anonim válasza:
Ez biztos valami olyan szellemesség, amihez nem vagyok elég művelt.
6/11 anonim válasza:
Ezt teljesen megértem. ELvégre az sem tűnik fel, hogy csajkászol.
7/11 anonim válasza:
Szóval, amire a költő gondol:
Ha haza mész a szeretőtől, tudsz-e a pároddal is szexelni?
Voltam úgy, hogy egymás szeretői voltunk egy nővel.
Semmi problémát nem jelentett utána a párunkkal is együtt lenni.
De, ha problémát jelentett volna, se lett volna gond, hisz nem kötelező, hogy mindenkinek mindig legyen kedve a szexhez!
36/F
9/11 anonim válasza:
Nálam nincs ilyen szitu. A férjem egyáltalán nem igényli a szexet, ritkán sem, tőlem legalábbis nem. A szeretőtől megkapom és ennyi. Utána nincs otthoni hancúr. Ha lenne, nem lenne szeretőm.
10/11 anonim válasza:
én is kb, itthon nincs szex, ha lenne akkor nem lenne szerető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!