Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az oka annak amikor egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak amikor egy nő nem kommunikál szex előtt, közben, után, de elvárja, hogy a férfiak kitalálják, hogy mi a jó neki?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok amikor egy nő semmilyen jezést nem ad csak fekszik mint egy fa. Se egy sòhaj semmi.

Mikor megkérdezed tőle hogyan szereti mert úgy látod, hogy nem jó neki, akkor erre az a válasz, hogy neki mindenhogyan jò.

2024. ápr. 19. 15:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tapasztalatom, hogy néha ők maguk sem tudják pontosan hogy mire vágynak, mert soha nem kapták meg azt az élményt a szexualitásban ami adott volna nekik egy irányt. Nem minden nő olyan nyitott, mint mások pontosan azok miatt az indokok miatt amiket már fentebb az előző kommentelők felvázoltak néhány féleképpen. Nincs olyan élénk fantáziájuk, mert nincs miből táplálkozzanak. Együtt voltam egy lánnyal akinek pl soha nem volt orgazmusa előttem, pedig voltak párkapcsolatai. Félre értés ne essék, nem dicsekvés képpen mondom, ez évekkel később derült ki amikor már rég nem voltunk együtt. Oda akarok kilyukadni, hogy nem biztos hogy veled, vagy vele van a baj. Egész egyszerűen fingja sincs hogy mi esik jól neki, és a segítségedre van szüksége hogy megtanulja el engedni magát, szüksége van egy élményre ami ad neki egy ötletet, irányt.
2024. ápr. 23. 22:16
 12/13 A kérdező kommentje:

11#

Igazad van csak ehhez a nőknek is akarnia kell.

Sokszor az a hozzáállás, hogy hát te vagy a férfi találd ki.

Ez a barkòbázás pedig nagyon gyerekes.

A nők sem tudják kitalálni mindig, hogy mire gondol a férfi ellenben a nők nagy része ezt elvárja a férfitól.

2024. ápr. 24. 11:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem kitalálni bakker, hanem arra terelni ami neked jó és ez vica-verza. Ha már jó valami akkor meg azon dolgozni. Figyelni kell a másikra. Akkor nehéz ez ha nem látod az arcát, nem hallod a hangját. Jó akkor qrva nehéz. Valóban. Még én is néha eltolom a dolgokat, pedig vén vagyok.
2024. ápr. 24. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!