Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetek, ha nem igazán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha nem igazán izgatnak fel a nők?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy könyörtelen módon friendzoneolom a lányokat. Olyan, mintha mindegyikkel max 1-2napot lehetne beszélgetni, aztán elfogynak a gondolatok. Érdektelenné válnak számomra. Nem folyik a kommunikáció. Olyan mértékben lehangol ez engem, és olyan mértékben el vagyok idegenedve emiatt a nőktől, hogy kb (akkor se keményednék meg ha a szájukban lennék) teljesen reménytelen attól a ponttól, hogy valaha is akarok azzal az adott lánnyal újra találkozni... Úgy érzem, folyton csak egy halom káoszba űtközök: önbizalomhiányba, a gondolkodás és új gondolatok létrehozási képességének teljes hiányába, megoldatlan fájdalmakba bennük, mindenkibe, akivel eddig hosszan beszélgettem. Vagy csupán végtelen, gyermekes naivitásba. És tudom senki sem tökéletes, de olyan mértékben hiányzik a mai lányokból a gondolati kreativitás, hogy teljesen elidegenedem tőlük. Nemhiába, hogy csak egy halom húsnak látom őket sokszor.

Küzdök ez ellen!

Udvarias és úgyhiszem tisztelettudó is vagyok a nőkkel, nem szoktam tapintatlan lenni. Mégis olyan, mintha legtöbbször csak magammal beszélgetnék. Én irányítom és adom, gerjesztem, vezetem, alakítom és találom ki a témát. Olyan, mintha a mai lányoknak már csak a testüket és idejüket kaphatnám meg, semmi mást. Nekem ez olyan végtelenül üres.

Az előző barátnőmet is ezért hagytam el. Rájöttem, hogy egyáltalán nem izgat.

Volt egy videóm róla, amin szexeltünk és miegymás. És mikor egyik nap azt néztem, rájöttem, hogy a legkevésbé sem izgat engem ez a lány és jobb lenne neki hosszútávon nélkülem. A legtöbb nővel egész életemben így voltam.

És félreértés ne essék: nem vagyok meleg. Bálványozom a nők szépséget, az ártatlanságot és a gondoskodást, egyszóval az "anya" archetípikus tulajdonságait, mégis. Valami veszettül hiányzik.

Mi lehet az?

2023. okt. 30. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Az vajon mitől van, hogy ha egy férfinak/ fiúnak valamilyen gondja akad az ellenkező nemmel, még kósza gondolatként sem fordul meg a fejében, hogy talán benne van a hiba. Figyu, rengeteget beszélünk, átlagosan 4 hónappal hamarabb kezdjük el jártatni a szánkat, mint a fiú gyerekek. A legtöbb nő imád beszélgetni, legyen az komoly téma, fecsegés, smalltalk, tökmindegy, csak mondjunk valamit. Ha veled nem beszélget egy nő sem, akkor valószínűleg nálad van a hiba, amivel kiváltod a hallgatásukat. Nézz tükörbe.
2023. okt. 30. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Pasizast probaltad ? :)
2023. okt. 30. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért van, hogy a melegek egyből bepróbalkoznak?

Kérdező, hány éves vagy, és hány évesek voltak jellemzően a szófukar lányok?

A lányok elég sokat tudnak beszélni, valamit nagyon tudhatsz (vagy nagyon nem), hogy meg se mukkannak.

2023. okt. 30. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Járj olyan helyekre, ahol inkább értelmiségiek fordulnak meg. Komolyzenei rendezvények, könyvklub, quíz kocsmák, stb...

Ott pedig ne a vizualitásodat használd, hanem ismerkedj, beszélgess.

Hátha egy kevésbé dekoratív, de egy agyas nő felizgat, és felkelti az érdeklődésed.

2023. okt. 30. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
62%
Sokan megunjuk annők baromságait. Én 43 évesen, két házasság után jutottam oda, hogy magam sokkal jobb, csak ne kelljen hallgatni a sületlenségeket!
2023. okt. 30. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!