Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul olyan, hogy valaki leszólít egy nőt a villamoson, majd fél óra múlva valamelyikük lakásán lefekszenek?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 19. 08:48
11/21 anonim válasza:
Villamoson kis esélyét látom. De bármiféle szórakozóhelyen, egy normális kinézetű pasinak, akin tudja, hol van, kivel van (szóval nincs lerészegedve, beállva) lehetséges.
Kis duma, kis flört, 1-2 ital és onnantól nyert ügy a légyott.
Csak sajnos sok a lusta férfi, akik csak annyira képesek "szia cica jössz d.gni." Na ezeknek soha nem sikerül.
13/21 anonim válasza:
Biztosan történt már ilyen... (Mondjuk lehet hogy Kovinál...)
14/21 anonim válasza:
Életemben egyszer volt ilyen. Szegeden a trolin szólítottam le egy hölgyet. Ha nem is fél óra múlva, de aznap este volt szex.
15/21 gabor49 válasza:
ilyen nincs ez nem igy működik
16/21 anonim válasza:
Főleg ha te vezeted a villamost
17/21 anonim válasza:
#11 ezek amiket itt írnak páran is nagyon ritka valamik, de a szórakozóhely is ritka. Én senkit nem ismerek aki általában hazavisz valakit szórakozóhely után akit aznap látott először. Ezek ott is kivételek. A gyakoribb hogy később tali és akkor.
18/21 Senior Séf válasza:
40 éve gyakran előfordult.Ma sikítófrászt kap a csaj,ha nyilvános helyen próbálsz ismerkedni.
20/21 anonim válasza:
Leszólítottam egyszer egy csajt a villamoson. Tetszettem neki és feljött hozzám rögtön szexelni.
Sajnos kirúgták másnap a BKV-tól.
Mert ő volt a villamosvezető és otthagyta miattam a szerelvényt a nagykörút közepén. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!