Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szereted a nagy és hegyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereted a nagy és hegyes ciciket, neked van ilyen vagy volt valamelyik barátnődnek ilyen?

Figyelt kérdés
2024. márc. 15. 06:39
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Nagy hegyes, ezek mind szubjektív fogalmak. Illetve más dolgok is vannak még l, amik befolyásolják, hogy az én szememnek mennyire tetszik.

Így vaktában azt mondanám minden cicit szeretek, csak max nem egyformán tetszik 😁

2024. márc. 15. 07:14
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Az asszonyé nagy, a barátnőmé meg hegyes. ;)
2024. márc. 15. 07:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a hegyes ciciket.
2024. márc. 15. 07:45
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Az egész egy csőmell, vagy csak az emlőudvar (és bimbó) türemkedik ki, mint egy sérült kosárlabdán a púp?
2024. márc. 15. 07:58
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

A nagyon pici szinte csak bimbó udvar, és úgy hegyes hmm.

Mielőtt jönnének a "b.zi vagyok. Nem, csak a lányokat szeretem, abból is a kismellüeket!

2024. márc. 15. 08:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen párom, de nem ezért voltunk együtt. Nagyjából minden női mell csinos, vonzó ha nem tejeszacskóként lóg, nem parizelcsöcs és arányban van a testalkattal (ahol nem ott sem a mell a probléma, hanem az hogy túl hájas a s.gg).
2024. márc. 15. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, szeretem azt is, és volt is ilyen csajom.
2024. márc. 15. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen barátnőm, de nekem a kicsi hegyes cicik jönnek be.
2024. ápr. 12. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!