Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Mi az amit soha nem mondanál el a jelenlegi/jövőbeli barátnődnek?
Figyelt kérdés
Nekem van olyan amit nem mondanék el soha.
18 éves vagyok, és ti?
2022. szept. 1. 12:38
1/12 Gőgö$_Gúnár válasza:
Nincs ilyen. Én elmondtam a legneccesebb dolgaimat is komoly kapcsolatban. Persze nem azonnal,csak ha szóba került
2/12 anonim válasza:
Van ilyen hogy nem merem elmondani.
49f
3/12 anonim válasza:
Két megcsalás után kétszer is új esélyt adtam a volt barátnőmnek. Harmadszor is megtette. A pofámba röhögött. Képzelheted, mennyi gyűlölet és szégyen volt bennem éveken át. Nem is értem, hogy lehettem ekkora idióta barom állat, hogy el akartam hinni, hogy bánja es megváltozik. A következő barátnőmnek elmondtam, ő elmondta az ő barátnőinek és együtt röhögtek rajtam. Ezért nem fogo a jövőben erről beszélnibes azért, mert nem akarom, hogy azt higgye, velem újra meg lehet ezt csinálni. A nőkben nincs semmilyen belső gátlás, ők nem érzik, hogy valami már sok lenne tőlük. Ha férfiként nem állítasz szabályokat, maguknak nem teszik.
4/12 anonim válasza:
Plazt hogy az exem jobb volt az ágyban vagy pl azt hogy seggbedugtam az osztálytársát vagy azt hogy egy cigánylánnyal vesztettem el.. 31f
5/12 anonim válasza:
egy-két nagyon extrém fantáziámat
6/12 anonim válasza:
A telefonom kódján kívül bármiről nyíltan beszélek a párommal.
7/12 anonim válasza:
Régebben, a korábbi kapcsolataimban rengeteg ilyen dolog volt. Ma érettebb fejjel beláttam hogy hibát követtem el. Nem titkolok el semmit - nem hazugságra akarok egy kapcsolatot alapozni hanem a teljes őszinte bizalomra. Fogadjon el olyannak amilyen vagyok - ahogy én is elfogadom amilyen. Az ember múltja hozzátartozik. Akit csak a felszín érdekel az sosem fog hozzád teljesen közel kerülni.
8/12 anonim válasza:
Azt hogy kit szeretnék kipróbálni a kapcsolatunkban. Sajnos elég prűd és félős a barátnőm.
9/12 anonim válasza:
Én évekig úgy voltam, mint te, kérdező. Nem mondtam el mindent a barátnőimmek. Cigi, megcsalás, előző kapcsolatok, vágyaim stb stb. A jelenlegi kapcsolatomban már másképp voltam az elején. Mindent tudtunk egymásról. Azt is tudja, hogy az összes barátnőmet megcsaltam, nem is egyszer. Kb 45-50 csajjal voltam előtte, abból 8 volt kapcsolat. Szóval mindent tudott. Nem féltékenykedett, idegeskedett, hogy biztos őt is megcsalom, mint az előző csajok (pedig ők semmit se tudtak). Ezáltal nem is tettem sose meg.
10/12 anonim válasza:
Elmondok mindent, miért titkoljak bármit előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!