Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11. És az nem egyenlő azzal hogy valaki ki is elégíti a másikat. Ha az ágyban 0, lehet tőlem milliomos is. :)
És még sokan vagyunk így, hiába vagyok lepontozva. :)

13. Egyetértek, ezért is írtam amit. :)
12 és 10 voltam

15. Az kap sok puncit aki jól néz ki és jó az ágyban!
A kérdésre válaszoltam! Az hogy neked frusztrált az életed és nem jutsz nőhöz, nem az én problémám. 🥰🥰

Vagy jól néz ki és emiatt vagy sok pénze van és nem gond számára hogy most prosti vagy aranyásó a csaj.
Azt is tegyük hozzá ha sok nővel akarsz szexelni ingyen, akkor a szinteden vagy az alatt keresel. Ha átlag vagy akkor más átlagos nők és az alattiaknál leszel nyerő, amennyiben eléggé szociális vagy ahhoz, hogy elinduljon valami köztetek. Ugyanígy ha 7/10 vagy akkor veled egy szinten vagy alatta fogsz tudni alkalmira találni jelentkezőt.
Aki férfiként a szintje felett talál partnert, annál általában már komoly kapcsolat, szerelem is van, nem csak szexkapcsolat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!