Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párcserés szexnél, melyik az izgatóbb?
Figyelt kérdés
Elvonulnak a párok külön szobákba, vagy maradnak egy szobában és nézik egymást is szex közben? A látvány és a hang, mennyire tudja fokozni a vágyaikat?2024. ápr. 17. 09:39
1/27 anonim 

válasza:

Sajnos egyiket se próbáltam még, mivel a párom nem szeretné, de engem mindkettő hasonlóképp izgatna, hisz úgy lenni mással illetve a párom is mással, hogy nem tudunk egymásról. Na de ezt fordítva is jó lehet mesélni. Ha kiprobalnam mindkettőt, utána jobban tudnék véleményt mondani.
3/27 anonim 

válasza:

Abba soha nem mennék bele, ha úgy cserélnénk párt hogy mindenki külön vonul!
Viszont egymás mellett, vagy egymás párjával együtt szexelni nagyon varázslatos!
Ez a többes szex lett a kedvenc műfajom, szerencsére a párom is így gondolja.
5/27 anonim 

válasza:

Mindkettő izgi.
De együtt jobb. 😊😇
A látvány meg akkor a legjobb ha a nők biszexek. 🥰🥰
6/27 anonim 

válasza:

Hat izgato az mindket felallasban :)
7/27 anonim 

válasza:

Mi csak úgy csináljuk, hogy látjuk érezzük egymást. Igy alegjobb, legizgalmasabb látni a másikon hogy mennyire élvezi. +tényleg az a legjobb ha a nőkben van egy kis(vagy több) bi:)
8/27 anonim 

válasza:

Mind kettő izgalmas, de nyilván jobb nézni, ahogy szétdugják a párom, és közben én is falhozba.zom a másik csajszit😜😜😜😱
9/27 anonim 

válasza:

Kedves 3,4,5,6,8!
Szerintem csinálhatnánk, egy közös gabalyodást😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!