Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az hogy régóta együtt élő párokban, felötlik a párcserés szex ötlete?

Kompenzálni akarják a rossz/unalmas kapcsolatukat. Biztosan van kivétel, aki élvezi és igazán kívánja is jó kapcsolat mellett, de én eddig ezzel nem találkoztam.
Szexpartner keresőn ismerkedtem/találkoztam párokkal, de előbb-utóbb mindig előjött, hogy igazából csak azért kell, mert kettesben már nem szeret szexelni az asszony, kell valami plusz, stb... Sok esetben azt érzem, hogy ezt is csak a pasik erőltetik, nem a nők vágynak rá, csak ráhagyják, mint minden szexuális dolgot, amit "muszáj".
Fura ez. Én is kipróbálnám, de így mindig elmegy a kedvem az egésztől, hogy nincs igazi vágy benne mindkét fél részéről.

Mi pont, tökeletesen olyanol vagyunk, amit a 3as írt,amilyennel még nem találkozott:"Biztosan van kivétel, aki élvezi és igazán kívánja is jó kapcsolat mellett" Lassan 2 éve csináljuk, és nagyon szeretjük.:)
35+

Több oka is volt, amiért kipróbáltuk: alapból mindkettőnket izgatott a gondolat és amikor 10 év után ellaposodott a szexuális életünk, úgy gondoltuk, hogy ezzel fel tudjuk dobni.
Aztán nagyon nehezen találtunk megfelelő párt és az első alkalom nem is sült el olyan jól nekem(én vagyok a ffi).
Második alkalomra egy másik párral próbálkoztunk és ez már szuper volt, de rá kellett jönnöm, hogy adott annyi pluszt, mint amire számítottam. El is gondolkodtam rajta, hogy nem kellene folytatni.
A harmadik alkalommal már nem izgatott a gondolat, de az asszony szerette volna, így belementem. Nem volt rossz, de rá kellett jönnöm, hogy ez az egész nem nekem való.
Ez van, nem vagyunk egyformák.

Mindenkinek más az indíték.
Mi nem vagyunk irigyek, örülünk a másik örömènek, őszintén egymás elé tárjuk a vágyainkat, fantáziánkat. Mondjuk mi a kapcsolatunk elején is voltunk hármasban, mindkét felállásban, négyesben is benne lettünk volna, csak nem adódott lehetőség.
A mi kapcsolatunk erősödött a swinger meg a hasonló, nem általános élmények hatására.
Nem unjuk egymást, viszont szeretjük kièlni a vágyakat, nekünk sok új energiát adott.

Nálunk az exem erőltette. / én vagyok a nő/ 40+ korosztaly vagyunk. Nem volt felhőtlen a kapcsolatunk és szint akart vinni bele ezáltal....
Én nem tudom elképzelni egy jól müködő, szerető kapcsolatban hogy ilyen vágyaim legyenek, hogy mást dugjon a parom vagy én lehessek massal. Nem vágyom más ferfi olelesere
ha
szerető parom van ! Nekem az a meglatasom akik ilyenbe gondolkoznak / hiába szepitik/ ott valami hiány van !
Ilyen kapcsolatba éltem így tapasztalatból mondom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!