Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek akil nem.szexeltek a férjetekkel, miért nem teszitek? Mióta van így? Hány évesek vagytok?
Lótrágyát csőkken a nők libidója. 10# a sajátod ne vetítsd ki másra. Vagy már 70 éves vagy?
Ezt útálom. Itt egyesek olyanokat terjesztenek álltalánosítanak amit el hisz a sok bugyuta pasi is.
Többek között az itt olvasott néhány nyomorult infó miatt nem szexelünk elsősorban. Mert kézpénznek veszi és még csak nem is gondolja máskènt is lehetne. Aki gyakoris függő azok szegények beteglelküek lesznek. Rossz infókat szednek ki. Látom a saját fèrjemen akivel időközönkènt marha jó a szex egyèbként meg robot üzemmódban van. Jee!
“Lótrágyát csőkken a nők libidója.”
Oké, akkor az egekben van neki. Te már csak tudod.
15-ös
Látom itt nálad van egy hatalmas adag frusztráció, aminek az oka lehet a szexuális életben való kielégületlenség is.
Hát annak a nőnek aki jól meg van rakva biztos, hogy nem csökken a libidója, sőt.. Tönkretesz, nem győzöd vele a tempót. Pedig nem keveset bírok de azért naponta több hosszú menet... Mégsem vagyok gép, ráadásul a "meló" nagy részét én csinálom meg. És nem első eset, hogy ilyen szeretőm van, a mostani sem 20 éves már, 46 éves, dögös. És mégis több kell neki mint nekem.
Persze vannak egészségügyi problémák meg aztán vannak aszexuális emberek is ez oké. De úgy általában biztos, hogy nem csökken a libidó csak hát nincsen fenntatrva a tűz.. nem élvezi a szexet.. Ezért nem is fogja csinálni.
19. Sok nő van ezzel így, csak a férfiak nem akarják ezt meghallani, és nem hiszik el.
Inkább elkönyvelik a nőket frigidnek meg aszexuálisnak, mert velük nem jó nekik a szex.
Mondjuk sok esetben ezt a többi nő (aki a férfi életében volt) szúrja el, mert végig színészkedik a kapcsolatot a megjátszott sorozat orgazmusokkal, így a pasi simán gondolhatja, hogy nem vele van a probléma.
Én annyit mondanék ismételten, hogy az a nő, akinek van orgazmusa, az kívánni is fogja a szexet, akkor is ha fáradt vagy fáj a feje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!