Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy bírjak ki 5 napot recska...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjak ki 5 napot recska nélkül?

Figyelt kérdés
nem leszek otthon 5 napig így recskázni se tudok (ha nagyon akarnék tudnék de nem olyan mint otthon) hogy bírjam ki? naponta legalább 1x ki kell vernem hogy ne legyek frusztrált
2024. ápr. 16. 02:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha hallom hogy csobog a víz a fürdőben, biztosan nem nyitok be, illetve sok helyen legalább a WC zárható. Nem tudom hogy milyen tanácsot szeretnél, ha egyik sem megfelelő és ki sem bírod(ez a leggázabb) az 5 napot.
2024. ápr. 18. 08:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez tábor lesz? Vagy nyaralás?

Szerintem is ki lehet bírni, én ilyenkor próbálok nem gondolni rá.

Egyszer 8 napos nyaraláson voltam, képzelheted mi volt utána...

2024. ápr. 19. 06:53
 13/13 anonim ***** válasza:
első pár napot kibírod utána már nem lesz vészes :) gondolja arra 5. nap után lesz kielégülés :D
2024. ápr. 19. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!