Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírják a pasik általában? Nők válaszát várnám elsősorban saját tapasztalat alapján.
Figyelt kérdés
ápr. 14. 11:40
2/7 anonim válasza:
Ahogy az első írja változó😀
Láttam már nadrágba élvezést is🤦♀️😅
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem hogy átlagban
Nyilván nem minden második pasi 2 perces nem?
10ből kb hány olyan pasi van aki 5-10perc alatt elévez?
ápr. 14. 11:47
4/7 anonim válasza:
Ugyanazon pasi esetében is változó ez.Van amikor pár perc,van amikor azt hiszem már ,hogy sosem fog rólam lemászni.Nekem ha kb 10-15 percig csinálja már jó,addigra elélvezek én is.Ha korai, akkor 2.menet.
5/7 anonim válasza:
Kb értelmetlen kérdés. Egészséges férfi a leghamarabb elélvez. Max pár perc.
6/7 anonim válasza:
Én addig szoktam csinálni, amíg a csajom el nem élvez, ez kb 15 perc... sajnos a derekam szar, úgyhogy ilyenkor át szoktunk váltani szopásra, úgy még 1-2 perc és kész vagyok.
7/7 anonim válasza:
Erőnléti edző srác 2 órán át, és még bírta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!