Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Japánban miért ennyire zárkózo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Japánban miért ennyire zárkózottak az emberek ?

Figyelt kérdés
Japánban a szex terén miért olyanok az emberek amilyenek ?
2024. ápr. 15. 11:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi meg ilyenek vagyunk.🙈🙊😂
2024. ápr. 15. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Itt sem nyitottak meg sima beszelgetesre sem a nok foleg a fiatalok. En 24F vagyok es ezt tapasztalom
2024. ápr. 15. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Az még mindig jobb, mint a bunkó magyarok közt élni.
2024. ápr. 15. 11:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg sokkal nyitottabbak, mint a magyarok.
2024. ápr. 15. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt nagyon sűrűn vannak. Japán területének nagy részét nem igazán lakható hegyvidékek teszik ki, szóval 125 millióan tömörülnek akkora területen, mint Magyarország.

Másrészt a társadalmukban nagyon meghatározó a mások előtti esetleges megszégyenülés elkerülése, sok a szabály, a megfelelési kényszer, sok az elfojtás, a technológia pedig nagyon fejlett, szóval sokan inkább ebbe menekülnek, ezen keresztül vezetik le, amiket a másokkal való emberi érintkezés során nem tudnak megélni.

2024. ápr. 15. 11:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Japánban kulturális norma, hogy az embereknek kifelé visszafogottságot kell mutatniuk.
2024. ápr. 15. 11:51
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Mi az , hogy zárkózottak? A feleség tudtával a férj simán elmehet d.gni , de ezért cserébe az asszonynak mindent megad, meg is kell adnia, főleg, ha a nő eddig a gyerekneveléssel volt elfoglalva, és ha dolgozott is, alig keresett valamit, és ott nem olyan a nyugdíjrendszer mint Európában. De kik akik szerinted nyitottak a szexre? Amerikaiak, mármint Usa? Persze, egy nagyvárosban, de vidéken, megszólják az embert, ha... Nem érdemes nemzeti karakterisztikát a szexuális dolgokba belevinni. Bocsi, nem okoskodni akartam.
2024. ápr. 15. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:

#7 Te is beleviszed a nemzeti karakterisztikát, például azzal az állítással, hogy a japán férj a feleség tudtával elmehet k.rvához.

(és teljesen jogosan viszed bele, mivel a nemzetek kultúrája és szokásai között nagy különbségek vannak, és ez alól a szexualitás sem kivétel)

2024. ápr. 15. 12:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, még sosem voltam Japánban.
2024. ápr. 15. 14:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Full zárkózottak. Idegeneket, európaiakat nem nagyon fogadnak be. De még egymást sem. Ha elköltöznek mondjuk egy másik prefektúrába, rögtön ott a gyanú, hogy vajon miért ? Mi oka volt elköltözni ? Menekül valaki/valami elől ? Miért nem maradt ott ahol eddig élt ? Túristaként jó megnézni, de ne vágyjatok oda. Esetleg nagyvárosban lehet élni, de az meg szinte a világ legdrágább élettere.
2024. ápr. 15. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!