Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok igaz az hogy fiatalon a menő, társasági fiúk kellenek, később mikor gyereket akartok akkor meg inkább a zárkózottabb, rendesebb férfiak?
Nem.
Nem minden csendes fiu rendes elarulom:)
Ahogy nem minden "meno", tarsasagi pasi csalja ossze vissza a nojet stb.
Ebben annyi igazság vannak nők, akik fiatalon kiélték, szétkuratták magukat, beszedetek egy gyereket is akinek azt se tudjak ki az apja. Nulla megtakarításuk van 40 évesen
Na ezek a nők fognak egy zárkózottabb pasit, aki felneveli más porontyát, eltartja a nőt, aki közben félrekúr, mert kellenek a vagány rosszfiúk.
6
Tökéletesen így van. Sok ilyet ismerek.
Nem igaz, teljesen téves szterotípia. Ha erre vársz akkor sosem lesz csajod. Aki a "társasági", nagydumás pasikra indul be akiknek van kisugárzásuk annak a férje is egy ilyen fickó lesz. Mert attól hogy valaki nyitott, kommunikatív még lehet megbízható, hűséges típus.
A kérdésed olyan mint azt kérdeznéd, aki fiatalon a vagány, csinos, bombázó csajokra bukott az majd amikor feleséget keres a visszahúzódó, nem túl helyes nőt fog keresni? Téves és nagyon felszínes általánosítás.
Szerintem egyéne válogatja.
21 voltam mikor megismertem az akkor 23 éves társasági életet élő, úgymond "menő", bulizni szerető, nagyszájú barátomat (már férjem). Én meg a kettőt se szól típus voltam. Aztán valahogy mégis kijöttünk.
Idővel valahogy ő is lenyugodott, már nem is bulizik és sokkal többet van velem mint a barátaival. Most tevrezünk bébit...ő is megérett rá és én is. 26 és 28 évesek vagyunk.
Amúgy ő társasági emberként is rendes volt. Először elkönyveltem nagyképűnek, aztán kiderült, hogy tök rendes, csak nehezzen fogja be a száját. A sokat locsogás mondjuk a mai napig igaz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!