Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok igaz az hogy fiatalon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok igaz az hogy fiatalon a menő, társasági fiúk kellenek, később mikor gyereket akartok akkor meg inkább a zárkózottabb, rendesebb férfiak?

Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 19:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem minden csendes fiu rendes elarulom:)

Ahogy nem minden "meno", tarsasagi pasi csalja ossze vissza a nojet stb.

2021. szept. 4. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Ebben annyi igazság vannak nők, akik fiatalon kiélték, szétkuratták magukat, beszedetek egy gyereket is akinek azt se tudjak ki az apja. Nulla megtakarításuk van 40 évesen

Na ezek a nők fognak egy zárkózottabb pasit, aki felneveli más porontyát, eltartja a nőt, aki közben félrekúr, mert kellenek a vagány rosszfiúk.

2021. szept. 4. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Sose fogjátok megérteni, hogy ez nem így működik. A "menő társasági" férfi se feltételnül bunkó, hűtlen, de egy "zárkózott, csendes" is lehet egy önző, bunkó alak. Ráadásul akit ti menőnek láttok, sokszor csak nyitott, intelligens, beszédes, kedves, közvetlen. Közben a csendes meg egyszerűen unalmas, magának való, bátortalan stb
2021. szept. 4. 19:40
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem, később is a menő társasági fiúk kellenek nekik.
2021. szept. 4. 20:07
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem. És az ilyen sztereotípiák, kategorizálások elég irritálóak.
2021. szept. 4. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Gyerekvállaláshoz is a menő férfi kell nekik. A csendes, zárkózott férfi pótapának kell, miután a menő csávó elhagyta őket.
2021. szept. 4. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

6

Tökéletesen így van. Sok ilyet ismerek.

2021. szept. 4. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok gyereket. Attól hogy valaki társasági ember még lehet rendes, ugyanúgy ahogy a zárkózott is lehet idióta
2021. szept. 4. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, teljesen téves szterotípia. Ha erre vársz akkor sosem lesz csajod. Aki a "társasági", nagydumás pasikra indul be akiknek van kisugárzásuk annak a férje is egy ilyen fickó lesz. Mert attól hogy valaki nyitott, kommunikatív még lehet megbízható, hűséges típus.

A kérdésed olyan mint azt kérdeznéd, aki fiatalon a vagány, csinos, bombázó csajokra bukott az majd amikor feleséget keres a visszahúzódó, nem túl helyes nőt fog keresni? Téves és nagyon felszínes általánosítás.

2021. szept. 4. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem egyéne válogatja.

21 voltam mikor megismertem az akkor 23 éves társasági életet élő, úgymond "menő", bulizni szerető, nagyszájú barátomat (már férjem). Én meg a kettőt se szól típus voltam. Aztán valahogy mégis kijöttünk.

Idővel valahogy ő is lenyugodott, már nem is bulizik és sokkal többet van velem mint a barátaival. Most tevrezünk bébit...ő is megérett rá és én is. 26 és 28 évesek vagyunk.

Amúgy ő társasági emberként is rendes volt. Először elkönyveltem nagyképűnek, aztán kiderült, hogy tök rendes, csak nehezzen fogja be a száját. A sokat locsogás mondjuk a mai napig igaz :D

2021. szept. 5. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!