Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a csupasz farok a menő?
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 22:09
1/8 anonim válasza:
Én a rövidre nyírtat, de szőröset szeretem.
Üzit nem kérek.
20/lány
3/8 anonim válasza:
A normális, értelmes férfi a menő/nyerő, aki nem a fazonja vagy a mérete körül pörög mint majom farka körül a fán.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom kinek mi a menő, nekem csupaszon, esetleg nagyon rövidre trimmelve tetszik a legjobban. Orálnál is úgy jobb.
5/8 anonim válasza:
4-es, nekem pont olyan ^_^
Viszont a punci tetszik természetesen is :P
Igazából bárhogyan, csak a borotváltat nem csípem, mert az nagyon szúr
6/8 anonim válasza:
En a simara eskuszom farokbol, puncibol is, max egy kis csikocska :)
7/8 anonim válasza:
Nem tudom mi a menő, szerintem nincs is olyan, mert ez is simán ízlés dolga.
Én mind esztétikai, mind higiéniai okokból sokkal jobban szeretem ha csupasz a pasinak (is), és többnyire ezt is tapasztalom.
De biztos léteznek olyanok, akiknek bejön a szőrös, nekem nem.
De egyik se "menő", mindenki a saját ízlése, igénye stb alapján alkot véleményt.
8/8 anonim válasza:
Most mi a fenének lettem lepontozva?
(5 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!