Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként gáz hogy én csak azzal akarok szexelni akibe majd szerelmes leszek?
Velem is így volt, aztán pár évre rá egy olyan csajt dugtam meg, aki eléggé irritált. Azóta se volt olyan jó a szex senkivel...
Szóval majd kinövöd!😁
14 évesen szerelmes lettem egy lányba a gimiben. Jártunk 2 évig, de csókon kívül mást nem engedett. 16 évesen egyszer elővettem neki a farkam, hogy legalább kapja be!
Ezen összebalhéztunk és szakítottunk. Akkor nyáron anyám barátnője, aki 40 éves volt és elvált, egy közös strandolás alkalmával véletlenül meglátta a farkam és teljesen beindult rám! Nekem nem volt kifejezetten az esetem a nő, de tomboltak a hormonok bennem! A nőstényt láttam benne, ő meg bennem a fiatal bikát! Nem voltam szerelmes, ő se belém, de végül ő vette el a szüzességem! És nem bánom azóta se hogy így történt! Nem jó mindig válogatni...
"Férfiként gáz hogy én csak azzal akarok szexelni akibe majd szerelmes leszek?"
Hát ha süt rólad, hogy lúzer vagy barátnőt szerezni, és igazából csak
savanyú a szőlő, akkor igen, gáz.
"Volt már párkapcsolatom nyilván"
Ez elég sok GYK-s wannabe-jófiúról nem mondható el. De nem véletlen kezdtem a mondatot úgy, hogy "ha".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!