Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem is fogja élvezni?
Randizom egy lánnyal, már nagyon közeledünk az első szexhez.
Mindkettőnknek akad már tapasztalata, ráadásul ő korábban szexkapcsolatban állt egy közös kollégával. Ritkán kérdőjelezem meg magam, de mindkettőjüket látom mindennap, és mi lesz, ha velem nem élvezi annyira, mint vele élvezte?
Alapvetően tényleg úgy gondolom, hogy jó vagyok, viszont szerintem ő több pasival szexelt, mint én lánnyal, több a tapasztalata, ráadásul a közös kollégánk miatt idegesebb is vagyok, mert ez volt neki (tudtommal) az utolsó, ami előtt randizni kezdtünk.
26/F
Várni kell házasságig. Mert a szex nem csak a testeket kapcsolja egybe, de a két lelket is egymásba hangolja.fontos várni, tudom, hogy behéz. Én félek, hogy kihűlök addig, de nem kell félni.
Nem tudom hol idézi a Biblia de írja: Ne félj, csak higgy. Az üzenetet nagamnak írom jelzésként, hogy emlékezzek, mert én várni szeretnék, mindegy, most csak pótolni akarnám a szexel, ami hiányzik, mert otthagytam a zenekart, ahol szerettek egy iskoláért, ahol ízlésem fejlesztését és megváltozását kerestem. Miért is kerestem...nem bánom, bántam, de most igyekszem böjtölni, hogy érdeklődését és megbecsülését nyerjem nagamnak, mert nem remélhetek többet, bár néha arra a hiúságra ragadtatom magam, hogy azt higgyem: valaki mindig lát, valaki elvár tőlem valamit, valaki igazán értékes és versenyképes valakivé tenne, ha nem lépek, mikor úgy érzem, hogy muszáj és lépek arra, ahol bukásom biztosra vélem, mert megmentő karjait ott érezhetem érezhetően derekam körül, biztató és vígasztaló érintését szívemen...Bár úgy érzed elvesztél, áldozatod nekem minden kincsel fölér, mert minnél jobban számontartasz engem, én téged annál vágyóbban vágylak megbecsülésem selyemkendőjébe burkolni téged, aki mikor bántás jött, csak elszomorodtál, s mikor kincseid összetörték, te megálltál, s gondoltad: én törtem nagyobbat, én vétkeztem többet, de viseléssemmel adósságom egyre csökkenthetem, s szívem mindinkább neki nevelem szép életre: arra az életre, ami az enyém: az Ő ajándéka tőle...
Itt a baj, a csajt passzolta a pasi és most te jöttél. Ló nincs jó a szamár is. Lehet 1 kis bosszú hogy a pasi majd lássa hogy veled van.
Ne ezen görcsölj. Ne mérd össze a szexet vele, ha nem tetszik neki menjen. Könyörgöm jobb nőt nem találsz? Máshol...
"Nem léptünk azóta sem előre, sem hátra. Randizgatunk, de toljuk ezt a témát."
Szerintem engedd el. Minnél jobban halagatod annal jobba rágörcsölsz. A végen még tényleg beégsz. Bocsi de ez a véleményem.
13-as- ő egy zseniális nő, nem is találkoztam ezelőtt még ilyennel. Másnál nem szoktam erre rágörcsölni, de ő más
15-ös- még nem, igazából konkrétan együtt sem vagyunk még
16-os- ha megvan a kölcsönös szimpátia, szerintem nem számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!