Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van innen visszaút, vagy ez már menthetetlen? Perverz lett vagy normális ez?
3 éve vagyunk együtt, az elején teljesen hagyományos szexként indult, szuper jó volt, imádtam.
Aztán jött az anál, és sokáig elég is volt, mint extrémitás.
De mára eljutottunk a pisiig (kölcsönös), spriccelés, oly mértékben, hogy a gumilepedő ázik, kölcsönös anál (felcsatolhatóval dugom), swingerezés idősebb nőkkel/férfiakkal.
A felcsatolható kivételével mindegyiket én vetettem fel, mint kipróbálási lehetőség, de csak 1-1 alkalomra, az újdonság miatt. És teljes mértékben rákattant, nekem pedig rendkívül kellemetlen, hogy minden együttlétünk ezekről szólnak a régi hagyományos szex helyett.
Említettem neki, a változás ideig-óráig tart.
Azt kéri "néha azért csináljuk, a kedvemért", ez a néha a valóságban minden alkalom.
Szerintem ez , mint minden dinamika, változni fog. Az hogy idáig eljutottatok, is egy folyamat volt, egy ív - mint ahogy írod. Majd innen is mentek tovább. Hogy vissza, vagy oldalra, nem lehet tudni.
Nincs ezzel semmi baj, egyetlen titok van: az őszinte, nyílt kommunikáció. Olyan sokszor beszélünk róla, elméletben. De én azt tapasztaltam (így 44 éves nőként, az extremitásokat és a BDSM-t mosnatában felfedezőként), hogy VALÓBAN kulcsfontosságú egy kapcsolatban, hogy bármi, ami zavar, ami nem komfortos, ami sok/kevés, azt mondjuk ki, elemezzük, kutassunk utána, cicnáljuk szét. A másik fél is jobban megérti, ha pontosan tudja, mi jár a fejünkben.
Kíváncsiak voltatok ezekre, bevettétek a repertoárba, mentetek tovább, egyikőtök vagy a másik határáig. Ott mindig meg kell állni, vagy visszább lépni, ha már valakinek nem komfortos. Akár időlegesen, nyitva hagyva annak a lehetőségét hogy újra be lehet nyúlni a fiókba, ha olyan a hangulat.
De ez csak az én véleményem
"nekem pedig rendkívül kellemetlen, hogy minden együttlétünk ezekről szólnak a régi hagyományos szex helyett."
Jogodban áll valamire nemet mondani. (csak mondom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!