Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthetetlen kapcsolat?
A barátommal (48/f) nagyon unalmas a szex, semmi izgató nincs benne. Kicsit perverzebb vagyok, de nem mondom neki, mit szeretnék, mert az alap dolgok sem nagyon mennek neki. Mindig mindent ugyanúgy csinál, 2 pózt váltogatva, hiába mondtam, hogy máshogy is jó lenne.
A pénisze sem áll mindig fel, ha mégis szex közben lelankad. Türelmes voltam eddig, de ez a maszatolás nekem nem elég. 3 hónapja vagyunk együtt, meddig várjak még? Érdemes próbálkozni szerintetek tovább?
ha 3 hónap alatt ezt produkálta, akkor ne várj többet
nem paasszoltok ilyen téren
Ez nagyon a kapcsolat eleje, ez nem lehet már ennyire vérszegény.
Én nem számítanák javulásra.
Mindig azzal jön, hogy az exével így szokták. Hát én nem vagyok az exe…
Azért is vártam, mert a merevedési gondok valószínűleg teljesítménykényszerből fakadnak. Gondoltam idővel feloldódik és ez elmúlik. Szerintetek van erre esély?
szerintem te mar tudod a valaszt.
ha a kapcsolat elejen, amikor minden uj es ott az ujdonsag varazsa, es akkor sem megy akkor kesobb csak rosszabb lesz. 3 honap mar eleg hosszu ido, nem egyejszakas randirol beszelunk.
Lol ha nekem egy pasi azt magyarázná, hogy az exével hogy dugtak (vagy dugnak??:D) kinis dobnám a pasit.
Milyne teljesítménykényszer? Nem 15 a pasi hanem 50. Nem igaz hogy 3 hónap aatt nem tudta összeszedni magát. Ez egy igazi balfsz lehet már ne is haragudj
Habár részben egyetértek az eddigi válaszokkal, de hadd képviseljem kicsit az ellenpólust is.
20 éves létemre pont amondó vagyok, hogy 48 éves baszki, mit várunk tőle? Úgy gondolnám, hogy itt már alap, hogy türelmesebben állunk a másikhoz. Igen, lehet teljesítménykényszer, ami nem múlik el egyről a kettőre. Sőt, van olyan kapcsolat, amiben a felek már az elejétől fogva annyira nyitottak, türelmesek és figyelmesek, hogy a teljesítménykényszer sosem jelenik meg annyira, hogy elrontója legyen bárminek. De ez nem mindig van így, néha türelmesebbnek kell lennünk a másikkal. Megértem, hogy rá vagy erre feszülve és szeretnéd, ha neki is jobb lenne és feloldódna. Szerintem nyugodtan mondd, hogy mit szeretnél még vagy esetleg (esetleg) kezdeményezz is. Az sem ártana, ha a szakításon való gondolkodás helyett biztonságot sugallnál a számára, lehet hogy akkor fel tudna engedni...
Jelentgessél! Csak ezért írok! Fáj a véleményem? Szánalmas vagy! És hogy kúlturaltan megirt véleményt jelentgetsz(2x) ez is azt jelrnti igazam van.
Ahogy hofi mondta a kommunista jelentgetőről. Ideje van, papirja van, mit tegyen? Feljelent!
Valaki ennyire ne tudja elviselni a bírálatot.
Adok neked munkát! Meglatjuk ki bírja tovább. De akkor jóparan elolvashatják, hogy szánalmasan itt futtatod magad, gyalázod a pasid. Ha annyi energiát forditanál a kommunikációra a pároddal mint a jelentgetésemre, rendben lenne a kapcsolatod!
9: Te meg kultúra…🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Itt csak te vagy szánalmas, észre sem veszed magad, hisztikriszti….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!