Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a rokoni kapcsolat, ami még belefér a szexbe?
Jogilag egyenesági és testvéri szexuális kapcsolatok azok, amik tudtommal büntetendők.
Erkölcsileg mindenki döntse el magának. Mindenesetre ez egy érdekes filozófiai és társadalmi téma.
Hát most számolgattam, kb. a harmad unokatestvérem aki szóba jöhetne, akivel a legközelebbi a vér szerinti kötődés az neki az ük-nagyapja nekem meg a dédnagyapám. Habár ezt a harmadunokatestvéremet igazából élőben nem is láttam.
Talán már vele elég távoli.
De akkor is rokon, hááát furcsa lenne.
Ha tovább megyek az viszont már gáz, mert ott még gyerek az illető és talán 25-30 év a korkülönbség, de az már nem játszik és igazából nem is ismerem.
#1: nincs ilyen? Mert te ismered az összes harmad, negyed stb unokatesod például?
A másod unokatestvéreimmel nagyjából tisztában vagyok, még ha nem is szoros a kapcsolat. Harmad unokatestvért nem mindet ismerem.
Negyed, ötöd stb szintűt nem is tudom.
Na most akkor azokkal te nem vagy rokoni viszonyban? Hát de, mert van közös ősötök. Mégse biztos, hogy tudod.
És ha nem tudod akkor lehet? Ha tudod akkor nem szabad?
Hol a határ? Nem vagyok a kérdező de lehet valami ilyesmit akart megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!