Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy lánytársaság, amiben van két jó nő, a harmadik dagadt, akkor ő a F.SZTORLASZ?
Nem.
Egyrészt, ha nem is esik a média által vetített ideálba van bőven akinek a teltebb lányok jönnek be.
Másrészt láttam sok olyan lány "barátságot" ahol a másik csak azért volt rángatva minden buliba, mert nem szerette cicomázni magát, vagy akármi és ezért hozzá viszonyítva attraktívabbnak hatott az aktívan pasizó fél és több pasit vonzott be. Szóval ilyenkor pont, hogy nem torlasz, hanem mágnes.
Egyetértek 11-essel.
Sok lány pont azért viszi magával a kevésbé mutatós barátnőjét, hogy a saját esélyeit növelje.
De van, amikor ez is fordítva sül el, pont a kevésbé "jó csaj" szed fel valakit, a másik meg hoppon marad.
Szórakozóhelyeken vicces látni, hogy a bomba nők egész este "hol van már egy pasiiii??" fejjel nézelődnek, az átlagos barátnőjük meg folyamatosan ismerkedik.
:)
Én a molettet vinném.
Ne beszélj pejoratív módon a molett lányokról, iszonyú bunkóság ilyet írni.
Amúgy arra nem gondoltatok, hogy egy ilyen helyzetben lévő, "3." nő írta a kérdést?
Tudom, hogy ez nem valószínű, de mielőtt szidtok valakit, érdemes tájékozódni a helyzetéről.
A kérdésre felelve pedig: nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!