Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,volt meglepödés mikor egy pár felkért titeket hogy szálljatok be harmadiknak?
Hogy kértek meg,milyen szituációban,leirnátok?
És végül hogy sikerült,csalódás volt számotokra vagy sikerült rendesen megdugni a feleséget,lányt?
Velem ilyen még nem történt sajnos.
38/F
Eléggé meglepett, mikor a huszonéves ismerős pár feldobta az ötletet, hogy bevennének!
A sráccal jó kollégák voltunk. Nem laknak messze, néha átjártam hozzájuk dumálni, iszogatni. Egy ilyen alkalommal kicsit több sör után, szóba került a szex.
Az amúgy elég visszahúzódó barátnője is megnyílt. Egyre forróbb lett a hangulat! Aztán kibökték, hogy nyitottak lennének bevenni egy tapasztalt pasit és megkérdezték, lenne-e kedvem velük szexelni? Isteni élmény volt...!
Volt egy nalam fiatalabb srac aki egyik haverom unokatesoja es jott velunk sorozni tobbszor is. A covid idejen “illegalis” otthoni ivaszatba kezdtunk es egyik hetvegen pont nala voltunk, egy kis lakast berelt a baratnojevel. X-boxoztunk pont mikor 2 masik haverom lelepett es egyedul voltam ott a sraccal meg a baratnojevel. Elmult 8 ora es akkor kijarasi tilalom volt ervenyben de mar volt bennem pia, mondom nem erdekel, hazamegyek igy.
Mondtak hogy ez miatt ne keruljek bajba maradjak itt, Xboxozhatunk meg, a sor mar addigra elfogyott.
A csaj pont elment zuhanyozni mikor mondta a srac hogy beszalhatnek harmadiknak ha szeretnek. Azt hittem viccel vagy ilyesmi szoval ravagtam hogy siman.
Erre mondja hogy mindjart jon es kiszaladt a furdobe es egy perc mulva mar jott is hogy menjek utana. A csaj kijott a zuhany alol es kezebe adtunk a 2 szerszamot. Kicsit felenk volt de utana megbatorodott es lecumizott mindkettonket. Aztan a szobaban folytattuk, dugtam kutyaban mikozben a baratjat cumizta, aztan forditva.
Masnap reggel hazamentem es kesobb megismeteltuk de utana nemsokkal szakitottak(mas okbol) szoval ennyi volt a kaland.
Nem volt még ilyen, engem az emberek sokkal szigorúbbnak és ridegebbnek gondolnak mint amilyen vagyok
De amúgy nagyon meglepődnék.
A barátom feleségét mentem felköszönteni.
Borozgattunk, majd strip-pókert játszottunk.
Amikor már mindenki meztelen volt, akkor emeltük a tétet.
Nagy gabalyodás lett belőle, később visszatapsoltuk még egy párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!